10 Izgleda, da dokazuje, da je Anna Kendrick elegantna, saj je smešna

Anna Kendrick Best Dressed Lead
Splash News; J. grofica / WireImage; Jon Kopaloff / FilmMagic (2); Evan Agostini / Vabilo / AP

Jennifer Ferrise

7. julij 2016 @ 16:30

Ali Anna Kendrick ne more storiti ničesar? 30-letna zvezda ima Pitch Perfect pevski glas, surov talent, ki deluje v tako kritično priznanih dramah (V zraku) in hudobne komedije (Mike in Dave Need Wedding Dates), bobi zbirke esejev, ki prihajajo v novembru, in oh, ja, jo zelo ubije vsakič, ko stopi na rdečo preprogo.

“Anna je vedno igra, da poskusi nekaj novega, še posebej, ko gre za modo,” pravi stilista Cristina Ehrlich, ki pomaga Kendricku pripraviti kamero. V zadnjem času to pomeni mešanje njenih črtastih silhuet s teksturo, v obliki paillettov iz zbirke pred oblakom Altuzarre ali igrivih vzorcev, kot so rdeča, bela in modra puščična tiskovna obleka, ki jo je izbrala iz pomladanske predstave Marc Jacobsa.

In potem so trenutki, ko hoče popolnoma izstopiti iz modnega scenarija, kot na lanskoletnih grammyjih. Odkrita nočna in bleščeča norma, je Kendrick prišel v močno obleko Band of Outsiders. “Vedela je, da se moda Grammyja lahko precej divje, zato je hotela narediti nekaj elegantnega in drugačnega”, pravi Ehrlich, ki dodaja, da je videz imel občutek Helmut Newton. “Tisti noči je pokazala, da so obleke lahko tudi seksi.”

Zdi se, da tudi oblikovalci opazujejo. Thakoon Panichgul je tesno sodeloval z zvezdo in njenim stilistom, da je sanjal enega od svojih najbolj nepozabnih videzov, po meri koralnega svila georgette in oblačila za oblačila za dekle, ki je nosila nagrade Oskarja leta 2015. “Bilo je preprosto in mladostno, kar je kombinacija, ki jo radi delam za resno rdečo preprogo, kot so oskarji”, pravi Panichgul. “Na Anni je izgledala lahka in moderna, a tudi brezčasna.”

Pomaknite se navzdol, da vidite Kendrick-jev najboljši videz rdeče preproge vseh časov. In preverite njen najnovejši film, Mike in Dave Need Wedding Dates, v kinodvoranjih v petek, 8. julija.