10-krat Kendall Jenner je osvobodil bradavico in jo lastil

Kendall Jenner Free the Nipple Lead
Marc Piasecki / GC slike

Jane Asher

6. februar, 2017 @ 14:00

Ne glede na to, ali gre za potopni izrez, čisto bluzo, obleko ali bralnico, ki se nosi kot vrh, vedno lahko računate na Kendalla Jennerja, da se bralce spremeni v skoraj vsaki obleki, ki jih nosi.

Jenner je veliko časa obiskala svojo ljubezen do videza bralce. Odšla je na svojo aplikacijo in spletno stran v juliju lani, da bi pojasnila: “Resnično ne vidim, kakšna je velika stvar z bralcem! Mislim, da je kul in res me ne zanima! To je seksi, udobno in z mojimi prsi sem kul. To je to! “

V zadnjem času je pojasnila njen zdaj znani Instagram s pokrivanjem pizza emojis samo pravo območje. “Ne vem, ali se lahko povežete, vendar sem se počutil, kot da imam res dober dan, lol. Ali veste, na kaj mislim? Tvoje joške so v fazah in na ta dan sem se počutil, lepo izgledala, «je napisala v drugi objavi na svoji spletni strani.

VIDEO: Kendall Jennerjev najbolj seksi instagramski trenutki

 

“Moja srajca je bila videti skozi, zato sem fotografiral in to besedilo poslal v Hailey [Baldwin] in Gigi [Hadid], preden sem odšel, da bi se srečal z njimi in bil je:” Je to preveč? ” Pisali so nazaj: “To je zelo veliko, če pa ste vanj, pojdite na to!” “

POVEZANE: Dokaz Kendall Jenner je najbolj eleganten 20-Nekaj ​​okoli

Nismo tako prepričani, da smo kdaj doživeli “zelo dober dan boob” sami, toda Jenner se zaveda, da ima samozavest, da vse to razkrije. Oglejte si njene najboljše trenutke prostega bradavice, tako po slogu ulice, kot tudi na Instagramu, spodaj.