10 Times Demi Moore, ki se je pogovarjala z njenimi hčerkami

NOVO YORK, NY - SEPTEMBER 21: (EXCLUSIVE COVERAGE) (L-R) Tallulah Belle Willis, sister Rumer Willis, mother Demi Moore and Scout LaRue Willis pose backstage as Rumer makes her broadway debut as
Bruce Glikas / FilmMagic

Jane Asher

17. november, 2017 @ 15:45

Demi Moore je morda 55 let, vendar fantje ženske ne starajo. Resno! Vzemi jo od njenih hčerk Rumer, Scout in Tallulah Willis, ki že 29, 26 in 23 let začnejo videti kot mama več kot kdajkoli prej.

VIDEO: Rumer Willisova preobrazba lepote

Moore se je poročil z Brucem Willisom novembra 1987, duo pa je pozdravil svoje hčere v letih 1988, 1991 in 1994. Čeprav sta se Moore in Willis od takrat ločila, sta se njihova otroka redno srečevala, ko sta ju opazila, na Broadwayjevih Chicago kot Roxie Hart.

S polnim kariernim in družinskim življenjem ne moremo razumeti, kako Moore vedno uspe priti v pogled, da je popolnoma pripravljen, združen in čisto sijoč. Spodaj si oglejte njene najbolj #twinning trenutke z Rumer, Scout in Tallulah, ki imajo čudovito nadarjen in krasen vzorec vzorca v svoji mami.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 1

map