10 Times Kerry Washington “ravnala” v resničnem življenju

Kerry Washington IRL - Lead
Steve Granitz / WireImage)

Jane Asher

31. januar 2017. @ 7:30

Veliki dan za talentiranega in čudovitega Kerry Washington-igralka obrača velik 4-0, in za praznovanje smo se zaokrožili ves čas, ko je iztegnil neverjeten nasvet ali zaustavil lovce z izjemnim razredom in eleganco.

Zloglasni lik Washingtona Olivia Pope, od televizijske oddaje Shonda Rhimes Škandal, ima neverjeten način ravnanja z vsemi situacijami. “To se ravna,” pravi papež, preden je dokazal nedolžnost člana vlade, reševanje talca, ki ga je držal nekakšno zlo, ali celo pomagati kolegi gladiatorju iz lepljive situacije.

Čeprav je Washington dejal, da sta medtem, ko sta z njim in papežem podobna, pravzaprav dve zelo različni ljudje IRL. Toda naša nekdanja dekliška deklica na različne načine ima svoj način strokovnega “ravnanja z njimi”, ko gre za rasne ali spolne stereotipe, ki se premikajo nazaj na slikovna dela, ki se dogajajo predaleč, in se zavzema za tiste, ki morda nimajo glasu za zagovor zase.

VIDEO: Behind Scenes na streljanju Kerry Washington’s Cover

 

POVEZANE: 13 od Kerry Washington’s Favorite Things

Spodaj se pomaknite za nekaj najboljših citatov igralnice, od začetnih govorov, intervjujev, njo V stilu kritje in celo iz njenega računa Instagram. Veseli rojstni dan v Washingtonu, upamo, da je to super!