11 Times Melissa McCarthy’s Hair je ukradla razstavo

Ko razmišljate o najbolj nepozabnih likih Melise McCarthy v filmih, kot so kraja identitete, Tammy, in Spy, ena beseda prihaja na misel: lasje. Igralka vihra lasulje in “dos so postali toliko rezanih v njenih filmih, kot je njena rdeča blagovna znamka fizične komedije.

In zdi se, da je njena najnovejša vloga za dvigovanje las Šef je še enkrat zaslužila svojo blagovno znamko zlata, čeprav je njen alter ego kratka pridelka ognjena rdeča. Tokrat McCarthy igra Michelle Darnell, značaj, ki jo je razvila pred 10 leti v svojem času v legendarni skupini L.A. improv, The Groundlings.

Melissa McCarthy Hair The Boss - Embed 2016
Hopper Stone / Univerzalni studii

POVEZANE: Melissa McCarthy potrjuje, da se je pridružila Gilmore Girls Znova zaženi

Darnell je vse, kar hočeš v McCarthyjevem karakterju, glasno, prefinjeno in popolnoma brez dotika z resničnostjo, saj se poslovni mogul spopada z vrnitvijo na vrh, potem ko se razbije za notranjo trgovino. In ko je prišla do njenega videza, je zvezda natančno vedela, kaj bi Darnellu prineslo v življenje: vedno je bila rdečelaska, McCarthy je povedal Zabava tedensko, vendar je bila do oblikovalca las Linda Flowers najti popolno senco.

Če si želite ogledati smešne rezultate in vse druge trenutke, ki jih je McCarthy predstavljal kot najboljši #hairboss, kliknite na našo galerijo.