13 Stvari, ki jih poznamo o našem slomu Lucy Boynton

TK
John Phillips / Getty Images

Samantha Simon

10. november, 2017 @ 9: 00
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Desetletje po tem, ko je nastopila v filmu Gospodična Potter Leta 2006 je Lucy Boynton pristala na njeno zlomilno vlogo Sing Street. Hitro je osvojila publiko z njeno predstavo o Raphini, ambicioznem modelu v Dublinu leta 1980. Od takrat se je 23-letna igralka odločila za temnejše projekte, v kateri se je igrala skupaj z Kiernanom Shipko in Emma Roberts v nadnaravnem trilerju Dama Blackcoat’s kot tudi nasproti Naomi Watts v psihološki drami Netflixa Cigani.

Za svojo najnovejšo vlogo, Boynton je glamurozno-čeprav, še vedno smrtonosno-zavoj. Igrala grofko Andrenyi v skrivnostni zvezdni glavi Umor na Orient Expressu, ki danes gleda na gledališča. “Moram nositi najbolj neverjetne kostume,” je dejal Boynton V stilu za našo decembrsko izdajo. “Moj lik je grofica, zato nosi zelo ekstravagantne materiale in oblike. Ko jo prvič vidiš v filmu, je dolga črno-zlata rdeča kapa, ki se spusti po njeni lepi koktajlni obleki iz 1940-ih. Nosečnost takega popolnoma preoblikuje način, kako si držite sebe in pot, kako hodiš. “

VIDEO: Emma Roberts, Kiernan Shipka in Lucy Boynton Talk Dama Blackcoat’s

Medtem, ko bo Boynton lahko prenesla njene ekskluzivne ekrane, ne moremo dobiti dovolj videza zunaj njega. Že od pastelnega Miu Miu minis do hlač o izjavi Valentina, nam je uspela v zadnjem času uničiti eno rdečo preprogo, in njena zmagovalna linija ne kaže nobenega znaka, da bi se kmalu ustavila. Pomaknite se navzdol za 13 stvari, ki smo se jih naučili o našem trenutnem slastnem slogu, in za več zgodb, kot je ta, si oglejte decembrsko številko V stilu, zdaj na voljo na newsstands, na Amazon, in za digitalni prenos.