16 Izgleda, da smo se zaljubili v Pamela Anderson

tk
Marc Piasecki / GC slike

Jonathan Borge

29. junij, 2017 @ 15:00
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Pamela Anderson nas je ustavila v naših skladbah, ko je stopila v jesensko modno revijo Dolce & Gabbana v Milanu februarja. 49-letni nekdanji Playmate je bil osvežujoče podmladek v črni cvetni obleki z ujemajočimi se ornamiranimi sončnimi očali in pikčastimi očmi, podobnimi ženski. Pogled, da je povsem jasno, je dobil modo.

Tudi to ni bil enkraten trenutek. Od takrat je Anderson, najbolj znan po luščenju plasti, namesto tega razkriva zelo različno stran, ko gre za modo. Njen novi M.O. zavzame odločno manj-bolj držo, vendar ne na način, ki ga verjetno razmišljate. Ni nobenih krepkih kopalnih oblek, nobenih znakov Andersonja, ki se držijo v svojem obrazu, srdjim pozivom, zaradi katerega je bila znana.

Njen novi videz je resnično seksi, vendar je presenetljivo minimalen. Junija je Anderson izstopil v Londonu v obleki (nad). Obleka ?! Iskreno nikoli ne bi pričakovali, da bomo v isti stavek videli “obleko” in Pamelo Anderson, vendar se je zgodilo, in to je delovalo. Model, igralka in običajni filantropist je na najboljši možni način ohranjal čisto črpalko s črnimi črpalkami, retro sončnimi žarki in Goyardovo vrečko, ki jo lahko preprosto napišete, recimo, vso hrano.

POVEZANE: Ponosna mama Pamela Anderson zadeva rdečo preprogo z njenim 21-letnim sinom Brandonom Leeom

Od njene visoke moči na showu Dolce je zvezda sedela pred vrati v Vivienne Westwoodu, zadela rdečo preprogo v Cannesu in se dvignila iz ene glitzy gala v drugo. Na splošno je gravitacija za formularni videz, ki dela z njo. Oblačila so brez rokavov z globoko V. LBD-ji s kapičastimi rokavi, ki utrjujejo eleganco. Visoko vratne pantalone, ki se spustijo ohlapno, vendar nekako lahke. In ker je to Pamela Anderson, je tudi nekaj kosov, ki bi lahko osvojili najboljšo podporo za pomoč pri prikazovanju njene cepitve.

POVEZANE VIDEO: 11 slavnih žensk o ženskem krepitvi moči 

Oktobra je prišla na balmainsko popoldansko poslastico v Parizu, ki je izgledala kot milijon dolarjev v eni malih koktajlih oblek Olivierja Rousteinga. Bila je seksi in vsebovala toliko kristalov, ki so privabljale pozornost vseh.

Ženska je ognjena, in če to prebere, prosimo za več.

Pomaknite se navzdol, da si ogledate videz, ki je leta 2017 Pamela Anderson uspela modno.