16 Olivia Holt’s Summer Must-Haves

TK
Elias Tahan

Samantha Simon

1. junij 2017 @ 15:00
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Za Olivijo Holt, najtoplejši meseci leta ponujajo več kot samo zabavo na soncu. Namesto tega 19-letnemu pevcu in igralki ponujata kratek spanec iz njene neverjetne razporeditve. “Moja najljubša stvar v poletnem času je samo zamisel, da bi imela nekaj časa, da bi naredila stvari za vas, ne glede na to, ali gre na počitnice, preživite več časa s svojimi prijatelji ali se odpravite na mesta, kjer še niste bili prej” teen kraljica povedala V stilu prejšnji teden. “Čas je, da dobesedno širimo in uživamo v življenju. Knjigo lahko preberete ob plaži ali se potopite v bazen, in čutim, da so to stvari, ki jih ne delamo med letom, ko trdo delamo. “

In ko Holt ne se dotaknite delovnega načina poleti in izvedete koncert na prostem, skrbi za ohranitev ključne sestavine. “Mislim, da je ohranjanje resnično hidriranega ključnega pomena, zato vedno imam veliko vode,” je dejala. “In to ni samo, če sem zunaj, temveč prej. Z lahkimi, hladnejšimi oblekami prav tako pomaga, v bližini pa hranim tonerje in spritere. ” 

VIDEO: Za scenami na koncertu Olivia Holt NYC

Holt smo prosili, naj poskrbi za vse svoje poletne must-havde, od mode in lepote do knjig in glasbe. Pomaknite se navzdol po njenem celotnem seznamu fav.