16 Stvari, ki jih je treba poznati o naši slavi, Bella Heathcote

Style Crush: Bella Heathcote
Allen Berezovsky / WireImage

Samantha Simon

18. aprila 2017 @ 9: 00
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Bella Heathcote ve, kako ubiti rdečo preprogo. Gledali smo evolucijo avstralske igralke, odkar je v prvem večjem filmu v Hollywoodu v Timu Burtonu leta 2012 z horror-comedy filmom, Temne sence– in njena kariera je od takrat naprej na hitri poti. Nazadnje je igrala kot mlada nemška režiserka v drugi sezoni Amazona Človek na Visokem gradu preden zavijete z zavitjem, kot zalezovalka Christiana Greya ex, Leila Williams, Petdeseti senci temnejši.

Z vsakim novim projektom, ki jo je prevzela, Heathcote uprizarja svojo modno igro. Na javnih nastopih dosledno prinaša velike slogovne cilje, ona pa je že dokazala, da se ne boji, da bi se odločila za drzno izbiro, ko gre za bleščečo obleko ali izjavo. Ampak IRL, 29-letna ljubiteljica raje drži, da ji izgleda malo kljuka. “Rekel bi, da je moj osebni slog precej priložnosten,” je dejal Heathcote med intervjujem za V stiluMajska izdaja. “Vsekakor se zavedam moda in imam super-elegantne prijatelje, vendar ne zavestno poskušam slediti trendom.”

VIDEO: Glamurozni pogled iz Petdeseti senci temnejši Premiera

Morda jih ne bo spremljala, vendar jih zagotovo nastavi. Pomaknite se navzdol za 16 stvari, ki smo se naučili o stilu Heathcote v našem klepetu.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map