18 Times Kaia Gerber Looked Kot mama Cindy Crawford na vzletno-pristajalni stezi

Kaia Gerber - YSL
Pascal Le Segretain / Getty

Jonathan Borge

7. december, 2017 @ 10:00

Šestnajstletna Kaia Gerber je na avstralskem letošnjem prizorišču Calvin Klein predstavila svojo vzletno-pristajalno stezo. Od takrat se je izkazalo, da je za modo modni svet njena ostriga.

Sprehodila je na razstave vrhunskih oblikovalcev v New Yorku, kot so Marc Jacobs in Rihanna, ki je za njeno Fenty Puma predstavila ime, ki je kmalu postala. Kasneje je Kaia odšla v London in Milano, da bi naredila večje prireditve na progi Burberry, Fendi, Prada in Moschino.

Čudovito, toda ves čas smo se spraševali: “Počakaj, ali je ta Kaia ali Cindy?” Da, hčerka ljubeznivega 90-ih supermodela Cindy Crawford izgleda tako kot mama, ki smo jo napačno napačili pred kamerami. Navsezadnje, ali ne mislite, da bi Kaia resnično mimo na mrtve v Versace spomladi 2018 finale?

90-letni supermodeli @carlabruniofficial @claudiaschiffer @iamnaomicampbell @cindycrawford @helenachristensen so se vrnili v poklon za #GianniVersace. # VersaceSS18 #VersaceTribute #MFW _ Foto @kevintachman

Objava, ki jo je posredoval VERSACE (@versace_official)

V čast modelu prve uradne sezone vzletno-pristajalne steze smo zbrali vse njene glavne vzletno-pristajalne steze, še posebej tiste, v katerih izgleda (uganili ste jo), Cindy.

POVEZANI VIDEO: Komaj vemo, da sta Cindy Crawford in Kaia Gerber v tem Spa Selfie 

Pomaknite se navzdol za celoten seznam.