19 Celebrity, that makes sweat look good

TK
gigihadid / instagram

Jonathan Borge

Jun 06, 2017 @ 16:45

Hvordan er det, at nogle fitnessinstruktører klarer at få din 45 minutters spin-session til at ligne en kommerciel for Fabletics? Throughout the class stays their hair perfectly coiffed. De smiler lysere. And they seem to have found their zen while the rest of us struggle to reach a sip of water.

Ja, det rush af endorfiner, der kommer fra at træne, er som ingenting andet, men er det virkelig muligt at se ud som om du er klar til din nærbillede i gymnastiksalen? Fordi nogen må gøre det, vendte vi os til Hollywood for at se, hvordan berømtheder holder det sammen efter en svag session. Results? Total fitness inspiration.

RELATERET VIDEO: Vil drikke drikkevand hjælpe mig med at tabe sig?

Visse stjerner gør teer og sved-gennemblødte leggings ser fashionable. Men som vi opdagede, det handler ikke så meget om hvordan du ser ud, men snarere hvordan du føler.

Rul ned for at se alle de stjerner, der giver dig den motivation, du skal bruge til at gå i gymnastiksalen for ingen, men dig selv.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 2 =

map