20. maja majica Kate Hudson’s Favorite Things

Kate Hudson List - Lead
Greg Kadel

Jennifer Ferrise

23. april 2016 @ 14:00

Kmalu po tem, ko je Kate Hudson predstavila našo kritično zgodbo spomladanske modne revije Ulyana Sargeenko (zgoraj), Valentino in Dior, je igralka začela igrati z nami malo priljubljene igre. In njeni odgovori vsekakor niso razočarali.

Od obsedenosti denim (mati in Adriano Goldschmied) do njenih herojskih las (Oribe Blonde Shampoo in regenerator), je zvezda razsvetlila vse svoje najboljše modne in lepotne skrivnosti. Tudi ona nas je pripeljala na nekatere od svojih domov bistvenih preveč, kot je njeno srečno mesto, gredo v housewarming darilo, in umetnik, ki je oboževal.

In kaj je na nočni steni? “Knjiga, Razmišljanje, hitro in počasno, Daniel Kahneman “, nam je povedala. “In veliko kristalov iz kremena in turmalina, spalna maska, ki jo redko uporabljam, in pero in papir, ker se veliko zbujam, ko se zbudim.” 

Pomaknite se navzdol, če želite izvedeti več o Hudsonovem morju in si prebrati našo kritično zgodbo o igralki, poberi majsko izdajo V stilu, zdaj na voljo na newsstandsu in za digitalni prenos.

POROČILO: Kate Hudson govori o življenju in dekletih v novem V stilu