21 priljubljenih stvari Julie Roberts

V stilu December - Julia Roberts Cover 7
Carter Smith / Preprosto upravljanje

Samantha Simon

16. november, 2017 @ 9: 00
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Skoraj tri desetletja po tem, ko je prvič osvojila občinstvo s svojim megavat nasmehom in blagovno znamko tresses v Mistična pica, Julia Roberts ni izgubila čarobnega dotika. Ne glede na to, ali nas zaslepljuje s svojimi nastopi na zaslonu, obrača glave na rdečo preprogo ali pa izgleda v casu, ko posluša opravke v L.A., O.G. Pretty Woman – in naš december kritje zvezda – nenehno služijo lepoto, moda in način življenja inspo za mase. In izgleda, da je vse enostavno.

Seveda je Robertsov preprost pristop k slogu zelo privlačen. Zvezda, katere najnovejši film, Čudež, 17. novembra pozna tisto, kar ji je všeč, in raje hrani klasične garderobne sponke in sledi najnovejšim modnim trendom. Odpravil si moraš? Patagonija puffer jakne, mati kavbojke, Jennifer Meyer obroči in Stallion kavbojske škornje (Roberts ljubi svoj lasten par toliko, smo jih fotografirali, da jih nosijo za našo zahodno temo kritje zgodbo).

VIDEO: Julia Roberts govori o materinstvu

Ustrezno je bilo, da smo od ameriške dolgočasne ljubice dali posodo na vse njene gospe, od modne in lepotske navdušence do obzorja hrane in pop-kulture. Pomaknite se navzdol za 21 svojih najboljših izbir in za podobne zgodbe si oglejte decembrsko številko V stilu, zdaj na voljo na newsstands, na Amazon, in za digitalni prenos.