22 Priyanka Chopra’s Favorite Things

Priyanka Chopra's Favorite Things Lead
Thomas Whiteside

Samantha Simon

8. julij 2016 @ 5:00

Ko se ne ukvarja z igranjem pripravnika FBI-ja Alex Parrisha Quantico, Priyanka Chopra se ukvarja v svoji likovni uniformi za prijeten videz uličnega sloga in seksi rdeče preproge. Ampak ne glede na to, naša avgustska zvezda vedno posveča posebno pozornost enemu elementu njene obleke. “Čevlji so najljubši dodatki dekle,” je dejal Chopra V stilu po udarcu v pesek v nebo visokih Jason Wu petah za našo fotografijo na Long Islandu Beach Jones. 

Morda so njeni najljubši, čevlji pa niso edini ljubljeni dodatki v omaro Chopre. Ko smo prosili igralko, da igra z nami “Če sem le”, smo se naučili, da je tudi velik oboževalec njenega nahrbtnika Valentina nahrbtnika (nosilec, ki se popolnoma ujema z njenim odhodom do odmaknjenega videza ATM tee z J Brand jeans), kot tudi njene vedno večje zbirke elegantna sončna očala. Osebni izbor Chopre odtenkov je tako dobro založen, pravzaprav smo fotografirali zvezdo, ki je nosila njeno lastno dvojico okvirjev Simon Miller x Moscot za našo avgustovsko izdajo – in Sunni niso bili edini bistvenega pomena, ki jo je postavila. Prav tako je ohranila svoj vonj za podpis, Trussardi Donna Eau de Parfum, na roki, ki uporablja hitre spritze dišave med sejmi skozi snemanje.

Pomaknite se navzdol za več predmetov, s katerimi Chopra ne more živeti brez, in si ogledati njeno popolno funkcijo – kjer jo razpravlja ne marajo izraza “Bollywood” in podrobnosti o njej dating life-Pišite avgustovsko izdajo V stilu, zdaj na voljo na založbah in za digitalni prenos.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 5 = 1

map