22 stvari, ki jih potrebujete, da postane Victoria Beckham

V stilu April 2017 LST Victoria Beckham - Lead
Pamela Hanson

Samantha Simon

17. marec, 2017 @ 14:45
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Že več kot dve desetletji sta Victoria Beckhamova obleka pritegnila pozornost. Ona je bil poimenovani Posh z razlogom. Toda že dolgo po razcvetu Spice Girls, je Beckham utrdila svojo vlogo kot slogovno ikono. In čeprav se ne spreminja več med nekoliko drugačnimi različicami iste “majhne obleke Gucci” Spice World, modni oblikovalec nikoli ne bo videl čisto … posh.

Seveda je več kot samo Beckhamova izbira, ki nas zanima. To je njeno celotno bitje, od njenih lepotnih skrivnosti in pop-obsedenosti do njenih vsakdanjih dejavnosti (niti nas ni začelo na čudovit družinski čas, ki jo preživi z možem Davidom in njihovimi štirimi otroki). Ne moremo dobiti dovolj Beckhamovega šikanega pristopa k življenju, in ker jo vedno zanima za inspo, smo prosili našo aprilsko kritično zvezdo, da se preliva na vse njene najljubše stvari. Pomaknite se navzdol za vse njene najboljše izbire, od hrane in modnih favri do presenetljivih računov Instagram, ki jih ima rad slediti (resno, boste nikoli ugibati).