5 Nasveti za DIY Joga na plaži

Vadite vadbo iz klimatizirane telovadnice in na tople poletje poleti. Konec koncev, ni boljšega načina, da bi dobili plažo telo pripravljen kot na pravi plaži, desno? »Predstavljajte si, da je silovirano s soncem, ki se dviga, roke, vzgojene v pozdravu, se nagibajo zjutraj …« pravi Mark Oliver, ustanovitelj podjetja YOGiiZA, ekskluzivni wellness partner Miami Florida na vroče vroče Acqualina Resort & Spa.  “Ideja joge na plaži je lahko romantična, vendar ima izzive, ki se razlikujejo od joge doma ali v studiu. «Vprašali smo Oliverja in njegovega partnerja, Dawn Oliver, za svoje nasvete o psu na psu na psu.

1. Ne pozabite zaščititi pred soncem

Če se obrnete proti jutranjemu soncu, ki je tradicija v jogi, se bo vaš obraz zrezal, pravi Oliver. Ocek odraža svetlobo in povečuje svojo moč. Izgleda in čuti neverjetno, vendar ne želite prezreti njenih stranskih učinkov.

2. Prinesite brisače za plažo

Joga preproge ne delujejo v pesku. Brisače ne delujejo tako Odlično bodite, toda, ko začnete znožiti, se ne želite zviti v lepljivem pesku. “Edini čas, ko sem kdaj videl delo joge, je bil, ko je učitelj izročil lesne plošče, da gredo pod jogo preproge, in to je odlično delo, vendar je nepraktično, «pravi Mark. večje je boljše.

3. Dig vaše nog v 

Pesek ni ravna površina. To lahko stoji joga predstavljajo težko in potencialno bolj nagnjene k povzročitvi poškodb. Rešitev je, da si zasukaš stopala nekajkrat, zato se globlje kopajo v pesek, kar vam omogoča boljše ravnotežje. Predstavljajte si, da prvič v svojem življenju poskusite razcepiti, pesek pa pod njim tvoja stopala! Obrnite noge v pesek za trdno podlago.

4. Nosite Cool oblačila 

Kdaj ste nazadnje šli na plažo, ki nosi Spandex glava do prsta? Novice flash: plastična oblačila ne dihajo, tudi če tako govori na oznaki. Naravna tkanina vas bo ohranila kul, zdravo in v skladu z mamo Narava.  

5. Pakiranje kopalke

Ne pozabite na obleko. Ko ste pokriti z znojem in pesek in občutek razsvetljen, ocean bo poklical svoje ime. Be pripravljen. Skakanje v vodo po jutranji sončni pozdravi je tam čokolada kot ena od najboljših užitkov v življenju. Živite življenje, ki ga želite. Namaste.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 8 =

map