Allegiant Star Theo James o tem, zakaj ni nič podobnega njegovemu štirimu karakterju

Kot štiri v Divergent Series, Theo James je herojski junak, ki najde čas za romantiko Tris (Shailene Woodley), saj z njim varuje svet. Toda nad prečiščenimi ličnicami, ki jih igralec nagiba k svojemu karakterju, se izkaže, da ne vidi nobenih presenetljivih podobnosti.

“Ne vem, ali sem kdaj igral lik, ki je podoben sebi, ker na nek način uživam v igranju znakov, ki jih ne maram,” je povedal James V stilu ko je postavljal kot naši moški iz sloga. “Jaz sem precej otoška in zasebna, zato se odvrnem od ideje, da bi svoje resnično jaza prinesla na zaslon,” pravi.

MOS Theo James - Embed 1
Joachim Mueller-Ruchholtz

Potem, da je tretji obrok sage, Allegant (v kinodvoranjih v petek, 18. marca) je igralcu dalo veliko priložnosti, da odstopi od svoje norme. V filmu Four in Tris pobegnejo iz Chicaga prvič, da odkrijejo povečano nevarnost dystopovskega življenja, ki presega mestne stene. “Zgodba se resnično razvija,” pravi James o filmu, ki temelji na najbolj prodajanem romanu Veronike Roth. “Uvaja se povsem nov svet, ki se dogaja zunaj sveta, ki je bil postavljen v drugih dveh. Vizualno in konceptualno je zelo drugačen, kar je zabavno. “

POROČILO: Shailene Woodley Inside The New V stilu: “Sreča ni nekaj, kar moram doseči”

In ker je bil od začetka popolnoma potopljen v futuristično in vojno raztrgano nastavitev Divergent padla leta 2014, so filmi prisiljeni James razmisliti o spreminjajočem se stanju naše lastne družbe. “Vsak dan razmišlja o tem, kako se svet hitro spreminja,” pravi. “Stvari so se dramatično spremenile od osemdesetih, ko sem se rodila, in ne toliko na bolje. Zato menim, da lahko te dististične zgodbe o znanstveni fantastiki pomagajo. V negotovem svetu, tudi v fantazijskem okolju, se ljudje sprašujejo, kakšna bo prihodnost. “

Če želite prebrati našo celotno funkcijo z Jamesom, kjer je klepetal o svojem osebnem slogu in kako mu je skoraj zamudil Divergent avdicijo, poberi marčevsko izdajo V stilu, zdaj na voljo na newsstandsu in za digitalni prenos. Preverite Allegant spodaj. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 3 =

map