Bella Hadid ne more živeti brezplačno

Bella Hadid Eyelashes
Neil Rasmus / BFA / REX / Shutterstock

Shalayne Pulia

27. april, 2018 @ 14:45
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Bella Hadid pozna, kako naj ne bi naredila ličila za ličila, kar je storila v Levi Coachella brunchu v hotelu Colony Palm v Palm Springsu prejšnji teden. Brunch, ki je nastopal z DJ-jevami in prilagodil življenje s strani Snoop Dogg in Herona Prestona, poleg tega pa so si ogledali tudi druge zanimivosti, ki so se nahajale okoli bazena, kot so Hailey Baldwin, Joan Smalls, Brooklyn Beckham in Stranske stvariCharlie Heaton je bil idealen kraj za športni videz ikoničnega festivala.

Hadid je potegnil nekaj Levi-jevih kratkih hlač (kupil podoben slog tukaj za 60 dolarjev), prav tako pa je šel za subtilnejšo ličenje, ki je izgledalo sveže in festival pripravljen v kalifornijski toploti.

Vljudnost

POVEZANE: Ta breztežna lasna lazurica ne povzroča krhkih ali krhkih las

Model, ki na festivalih ni prepričan, da je oblečen s težkimi ličili, ker je nagnjena k temu, da mu je drgnila obraz in mu razjasnila, je rekla, da ima v svoji torbi eno ključno poceni lepotno orodje, zaradi česar se ji še vedno pojavljajo oči. “Resnično imam radikale za trepalnice”, je dejal Hadid. “Počutim se, kot da, ko ne bom naredil ličilnega izgleda, moram vedno odtisati trepalnice samo, da bi mi odprle oči.”

Prijatelj in kolega Joan Smalls se je strinjal s Hadidom, da je rad preprostega orodja, ki lahko močno vpliva na sramežljive trepalnice.

A $ 2 orodje, da glam gor sveže obraz izgleda? Prodano. Poiščite nekaj zabavnih stilov trepalnic na trepalnici spodaj in ne pozabite, da boste v svojo vrečko za ličenje zdrsnili v to sezono festivala, da odstranite stil, kot so ti modni profili.