Burbonski ponev ponoči zruši! Alexa Chung je najnovejša zvezda, ki nosi obsežen kos

Alexa Chung in Burberry Blanket Poncho
Christopher Peterson / Splash News

Kelsey Glein

Nov 04, 2014 @ 12:01 pm

Vsekakor modni Brit Alexa Chung je najnovejši v dolgi vrsti zvezd, ki plasti na Burberry Prorsumovem najbolj vročem padu, ki ga morajo imeti: odejo poncho. Zlata zvezda je nosila barvno oblečeno vrhnjo obleko, ki je bila monogramirana z njenimi začetnicami, ki so jih oblekli v elegantni črni mirni in suhih kavbojk, ko je stopila v New York City. Chung je zasnovala svoj videz, ki je vreden poželenja z gonilnimi čevlji Pierre Hardy z leopardnim tiskom in strukturirano črno torbico.

POVEZANE: # HowToWearIt-Blanket Poncho

Zdaj zloglasni Burberry Prorsum, ki ga je preveril, je prvič nastopil z brizganjem, ko je nastopil na Cara Delevingne med blagovno znamko jesen / zima leta 2014, od takrat pa je bil opazen na celebah, kot so Sarah Jessica Parker, Rosie Huntington-Whiteley in Olivia Palermo. Luksuzni kos je navdihnjen s tradicionalnimi konjeniškimi odejami in oblikovan v prijetni mešanici volne in kašmirja, zaradi česar je popoln sloj za nanos (à la Alexa) ali zamenjavo plašča, ker temperature še naprej padajo.

Umiraj, da bi dodal enega v svojo omarico? Pick up Burberry Prorsum reverzibilni odeja poncho ($ 1,395) na burberry.com.

FOTOGRAFIJE: Alexa Chungova Chic Street Style izgleda