Emmy Rossum o tem, zakaj je končno odločila, da se bo borila za enako plačilo s sramotnimi

Lani je Emmy Rossum objavila naslove, ko je prejela enako plačilo, potem ko je zahtevala, da zasluži enak znesek kot ona Brezšumni co-star William H. Macy, ki igra o težavnem očetu Franku Gallagherju v drami Showtime o disfunkcionalni družini šestih otrok, ki se borijo za vzgojo brez mame.

Zdaj vstopa v produkcijo za njeno osmo sezono s predstavo, igralka, ki je zvezda kot najstarejša hči in neuradni družinski matriarh Fiona v seriji, se odpre, zakaj se je odločila iti proti proizvajalcem serije in zahtevala enako plačilo.

Ko so jo vprašali o njenih motivih za povišanje plač med njenim plesom na festivalu Vulture, skupaj s sodelavcem Macyom in izvršnim producentom Nancyom Pimentalom fantom iz opere alum je rekla, da je bila prvotno neodločna, da bi razložila zadevo iz drugih razlogov.

“Ko se je začel prikaz, je Bil bil eden od prvih ljudi, ki sem ga pripeljal. Bil sem zadnji kos v sestavljanki in še nikoli nisem na TV-u, očitno nisem bil tako dobro znan, Bill je nominiran za Oskarja” rekla je. “Torej, v prvih nekaj sezonah je razlika imela veliko smisla.”

Tridesetletnica se je nadaljevala: “Ko se je čas nadaljeval, se je vodilna vloga začela počutiti nekoliko bolj razdvojeno”, ki pojasnjuje, da sta se ona in Macy usmerila na predstavo.

“Počutil sem se, da sem ljubil predstavo, da sem všeč vsakomur v njej, vendar sem hotel samo, da se počutim dobro,” je dejala.

WATCH: Emmy Rossum’s Gorgeous Cover Shoot

 

Ko je prišel čas, da se obrne na režiserja in ljudi, ki so za sejmom, se je Rossum spomnil, da je dobil veliko podporo svoje sosedom, kar je ponovil med njegovim videzom panela.

“To je show bizova naloga, da nas dobi tako daleč, kolikor lahko, in naša naloga je reči ne,” Fargo zvezda je dejal, navaja svojo “no-brainer” odločitev za podporo Rossum. “Ni verjetno, da bi plačali ženski manj za isto službo.”

POVEZANE: 7 močnih žensk, ki so se borile za enakopravnost plač

 

 

Oglejte si Rossum o svoji odločitvi, da si v spodnjem videu zaslužite enako plačo.