Fizika Wiz in MIT Grad Sabrina Gonzalez Pasterski je tako nadarjen, Stephen Hawking je navaja

Ko je bila Sabrina Gonzalez Pasterski 13 let, se je naučila leteti z letalom, zgradila lastno letalo in jo letela solo. Od takrat se je akademska kariera letalske zveze Wunderkind prav tako ukvarjala z letom. Pasterski je diplomiral iz fizike v MIT v treh letih z odličnim GPA in je zdaj doktorat znanosti. kandidatka za fiziko v Harvardovem centru za temeljne zakone o naravi.

Teorija Pasterskega: Čigar domačin, katerega delo v teoriji visoke fizike fizike, ki ga je leta 2016 navedel Stephen Hawking, ostaja na zemlji. V odgovor na virusni meme, ki jo je imenovala naslednji Einstein, pravi: “Nihče ne bo Einstein. Bil je, kdo je bil. «Pasterski pravi, da ne bo sprejela uvrstitve med najslavnejše fizike na svetu, dokler ne bo dejansko, dobro, zdrobljen tleh. “Nisem kul,” pravi. “Ne še.”

Na univerzi: Pasterski proučuje naravo gravitacije in vesolja-čas – v bistvu si prizadeva pojasniti naše razumevanje delovanja vesolja. Papir, ki jo je napisala o asimptotičnih simetrijih in elektromagnetnem pomnilniku, je že dodana Harvardovemu učnemu gradivu.

Pasterski
Steve Cukierski / eksperimentalno letalsko združenje

POVEZANE: ta astronavt ohranja meje za ženske v NASA

Zračni navdih: Priložnost za pouk na letenju, ko ji je bila leta 9, je pripomogla k temu, da je Pasterski zanimanje za znanost. Ona je prvotno sanjala o izgradnji vesoljskih plovil in dela za letalsko in vesoljsko družbo. Toda, ko je začela sodelovati pri Boeing Phantom Works in NASA-jevem vesoljskem centru Kennedy, medtem ko je bila študentka na MIT-u, se je zavedla, da bi raje izvedela več o fiziki v ozadju letenja. “Imaš občutek, kako se stvari povezujejo med seboj [ko zgradiš letalo], a ne nujno poznate znanosti, zakaj bi lahko na prvem mestu.”

STEM Star: Zagovorniki raziskav STEM po vsem svetu vedo, da je ta prva generacija Kubansko-amerikanke pripravljena narediti svoj pečat. Jeff Bezos je Pasterski ponudil stalno delovno priložnost v svoji letalski družbi Blue Origin in Zvezdne steze Alum George Takei je v letu 2016 objavil članek o svojem delu svojih milijonov spremljevalcev.

Sage nasvet: Pasterski pravi, da je prišla tako daleč, da je merila njen uspeh proti njenemu najstniškemu jazu, ne pa drugim na svojem področju. “To je ponižujoče, da občudujete svoj prejšnji jaz in spoznate, da ste ista oseba – znova [uspe].”

Za več zgodb, kot je ta, si vzemite julijsko številko V stilu, na voljo na novičarskih prireditvah, na Amazon, in za digitalni prenos 8. junija.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

38 − = 28

map