Kako je Ari Graynor premagal “Funny Girl” plesni

Ko sem bil otrok, nisem mogel čakati, da bi svet z nevihto, da bi bil ženska – lepa, močna, samozavestna, seksi, premišljena in globoka. Vse stvari, za katere sem vedela, da sem bila v notranjosti … čeprav sem bil samo 4. Poglejte si sliko o meni iz te starosti in prisežem, da lahko vidite, da je vse pretirano. Samo telo mi je bilo treba dohiteti.

Ari Graynor

Graynor pri 4. letih v Truro, Mass.

Prijavljen (Ocena) Ari Graynor

Do 12. leta se je moje telo spremenilo, čeprav namesto cvetenja v Cindy Mancini iz Ne morem mi kupiti ljubezni, Jaz sem bolj podoben Chunk od Gospe. Moj notranji svet je bil lahko napolnjen z poetično in vitalno žensko življenjsko silo, toda zunanji svet me je videl in mi drugače povedal. (V glavnem sem rekel, da sem bil “debel” in “preveč občutljiv” in najbolj socialno cenjen, ko olajšavam odnose mojih prijateljev z fanti, na katere sem se zmečkal.)

Edini del, ki so ga ljudje imeli prav, je bila moja občutljivost. Če se poškodujete, oblečete, kajne? Torej, moje celotno bitje je bolelo, zato sem dal osebno povoj, sestavljen iz šal, samopomoči in faux zaupanja. Ampak tik pod mojo Elaine Stritch zunanjost je bila hrepenenje pogled na “lepa dekleta” – tiste, ki jim ni bilo tako težko delati čez dan, ki jim ni bilo potrebno priznati šale.

VIDEO: Zima ni prišla: Summer Style Nasveti iz Igra prestolov zvezda Sophie Turner

Ne vem, kaj bi naredil, če ne bi delal. Uradno sem se znašel okoli 6 let v igri, ki se je ponovno ujel Grdi Puckling. Moje veselje pri izvedbi je bilo tako brezmejno, bi si mislil, da sem samo osvojil Tonyja. Od takrat dalje je postal moj življenjski prostor, kjer se je vsa ta samozavedanja in trud, ki sem si bila manjša, zamenjala občutek svobode. Lahko bi bil sam in nihče se ne bi norčeval zame.

POVEZANE: Kako je Seth Meyers končno našel svojo stopalo na pozno nočni televiziji

Ari Graynor
Prijavljen (Ocena) Ari Graynor

Nikoli nisem mislil, da bi se ljudje profesionalno smejali. Moji prvi nastopi so bili resni Soprano in Mystic River in indie filmi o zlorabi otrok. Pri 21 letih se je moja kariera odzvala na komedijo, ko sem bila postavljena v novo Broadwayjevo igro Brooklyn Boy, Donald Margulies, ki je bil enako kot smešno in žalostno. Spoznal sem, da bolj resno sem izrazil svoje občutke čustev, bolj zabaven prizor je postal.

Hitro naprej nekaj let, ko sem dobil veliko priložnost igrati pijani nered, ki je imel praktično Shakespearean ljubezensko afero z dlesno v Nick in neskončni Playlist. In to je bilo to. Bil sem uradno, poklicno označen kot “smešno”.

Večino naslednjih šestih let sem preživel za smeh na zaslonu in off. Včasih je bilo čarobno in včasih sem samo poskušal živeti na etiketi. Poskušal bi ljudem prepričati o svojih bolj tihih tendencah, vendar so se ponavadi samo vrnili k “smešnemu” prehodu in rekli, naj ostanejo postavljeni. Počutil sem se kot Fanny Brice Smešno dekle vikanje: “Počakajte! Vse je narobe! Jaz sem lutka na ploščici, polni čebulnih zvitkov! “

In še en dan pred nekaj leti se je nekaj zgodilo: moj smisel za humor je zapustil stavbo. Ni razloga za padec. Kombinirana plošča je bila 30 let, začela se je terapija in televizijska oddaja se je po treh epizodah odpovedala. Ampak sem prenehal registrirati smešno. Nisem mogel videti na strani; Tega nisem mogel opraviti na avdiciji. Bilo je, kot da bi vsi deli sebe, ki sem jih zanemaril, izvedli državni udar in mi ne bi pustil, da imam smisel za humor, dokler nisem pozoren.

POVEZANA: Freida Pinto o življenju, ki spreminja čarobno besedo “Ne”

V svojem osebnem življenju sem bil pravi sodček smeha. Odšel sem L.A., potoval sam po Evropi, in veliko časa sem gledal dokumentarce Werner Herzog. Zelo resno sem poskušal pritegniti vse moje prijatelje Odpoved smrti (kar, pošteno, bi morali prebrati). Včasih na poti, da se resno spoprimeš, si vzamem malo tudi resno.

Po približno enem letu sem začel razsvetliti, postajal mehkejši in bolj naraven kot prej, se počutil bližje temu 4-letnemu, kot sem imel v letih. In potem, iz modrega, sem dobil elektronsko sporočilo Jonathana Levina o novem pilotu, ki ga je v zgodnjih 70. letih pozval za Showtime o stand-up komedijskem prizorišču v L. A. Umiraj se tukaj. Bila je ura drama o bolečini, ki proizvaja komedijo.

Želel sem, da pogledam vlogo Cassieja, samotnega stripa, ki je poskušala najti njen glas in pustila njeno šhtiko, da bi se prostor za nekaj bolj resničnega. Plakal sem, ko sem prebral scenarij, deloma zato, ker sem spoznal, kaj je bil moj največji strah: nikoli se ne bi nikoli prilegal, če bi bil popolnoma sam.

Toda tukaj sva bila Cassie in dve ženski, prevelika za majhne nalepke. Nikoli ni bilo o “lepi” ali “smešni”, temveč samo o želji, da bi bili vsi, da bi lahko hodili po prehodih. Ne vem, kje se bo moje gostovanje nadaljevalo, vendar zdaj, ko me ni tako zaskrbljeno, kje sem dovoljen, so možnosti neskončne.

Umiraj se tukaj premieri 4. junija na Showtimeu.

Za več zgodb, kot je ta, pojdite na junijsko izdajo V stilu, na voljo na spletnih straneh in za digitalni prenos 12. maja.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

63 − = 54

map