Kako najti vaš Perfect Slit krilo

Najti Your Perfect Slit Skirt
Getty Images; Imax Tree; Time Inc Photo Studio

Andrea Cheng

31. julij, 2014 @ 13:17

Postavite svojo najboljšo nogo naprej v krilo sten-baring svinčnik. To postavlja vprašanje, kako: kako nizko (ali visoko) lahko greste? Dizajner Joseph Altuzarra, za enega, je vernik v stegnih visokih razrezih – tako spomladi (na Rihanna zgoraj) in zbirke padcev (zgoraj, na vzletno-pristajalni stezi) videl primere seksi silhuete.

Če želite videti …

DemureŽelite razkriti samo namig kože? Izberite midi slog z središčno režo, ki je narezana ne več kot štiri centimetre od robov. Zdaj nosite s strukturirano lupino in padec jopiča.

ZapeljivaVideli boste, da je čeden, vendar ne preveč očiten. Izberite eno z zadrgo in ga seznanite z gumbno sprednjo bluzo. Vi ste pod nadzorom, kako razkriti tako na vrhu in spodaj.

RacyUstvarite svoj lastni angelinski at-the-Oskar trenutek v slogu obogatitve kolka z ostrim diagonalom režo, ki zadene od sredine stegna do zgornjega dela stegna. To je za igranje, ne delo – tako razmislite samo za datumsko noč, gospe.

Preizkusite videz sebe in si oglejte izbirne izbire, naprej.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

30 − = 22

map