Kako se je Shania Twain naučila čudovitega po tragediji in samozavesti

Nisem se počutil lepše kot otrok. Nisem bil blagoslovljen s čudovitostjo. Morda je to imelo nekaj opraviti z dejstvom, da smo bili revni in se veliko gibali, ali da mi je mama ostala kratka, vendar sem se vedno zmotil za fanta. Hotel sem nositi hlače in loviti z očetom, medtem ko sta moja dva sestra nosila obleke in bila poštena, plavuša in veliko skuterja.

Tudi v srednji šoli, ko se je moje telo razvijalo in prišlo je do vseh krivulj, nisem dobil občutka moje ženstvenosti. Nisem bil pripravljen na spremembe in jih nisem užival. Nisem sprejel, kdo sem, dokler nisem srednji šoli in začnem nositi odeja za oder. Začel sem prepoznati to: “Oh, jaz sem dekle v pasu. Morda bi moral nositi ličenje in slogiti svoje lase. “

Vzel je pritisk zabavnega življenja, da sem sprejel mojo ženskost. Nisem imela vsakdanje rutine za razveselitev, dokler nisem imela 21 let, zato sem moral nositi dolge halje, visoke pete, lažne trepalnice in veliko ličila kot frontmen. Plesalci bi mi dali pouke na visoki peti čez dan. Bilo je težko in bi si mislil: “Kako naj hočem peti in hkrati nositi visoke pete?”

Leto kasneje so moji starši umrli v prometni nesreči in sem postala mama čez noč svojih najstniških bratov in sestram. Zaradi uničevanja sem si želel v celoti zapustiti svojo kariero. Nisem mislil, da imam vzdržljivost, da se premikam naprej. K sreči, prijatelj me je pogovarjal, da ne odneham in sem bil zelo srečen, da sem dobil snemalno pogodbo.

VIDEO: Shania Twain se vrača s prvim albumom v zadnjih 15 letih

Do takrat so se začeli ukvarjati profesionalni umetniki ličenja, frizerski saloni in garderobne stiliste. Nenadoma je postalo prijetno, ker sem spoznaval svoje telo in se soočil bolje, zabavno je bilo obleči. Vstopil sem v utor in začel ljubiti to. Spoznal sem svojega moža, ki je bil tudi moj producent, in stvari so resnično vzletele do mojega 30-letnika.

Ker sem bil tako pozno bloomer, mislim, da mi je všeč popustljivost oblečenja. To je bilo novo igrišče za mene-picking tkanine, barve in slike je bil zelo ustvarjalni proces. Ne gre samo za to, kaj naj nosijo za petek zvečer; je postalo umetnik.

Veliko se je od takrat spremenilo – sem se ločil in sem ponovno poročil, diagnosticiran z boleznijo Lyme, izgubil moj pevski glas in sem moral znova zgraditi vokalne vrvice – pa tudi sedaj, ko sem vse napolnjen, se počutim kot jaz “Ista oseba na odru. To je spreminjanje razpoloženja bolj kot karkoli drugega. Takoj, ko grem ven, sem z vsemi, in na tej zabavi sva skupaj. Med nama ni ločitve.

Mislim, da je del vznemirjenja za sprostitev tega novega albuma delil vse, kar sem preživel. Potovanje je trajalo vse življenje. Bilo je veliko plasti, ki so zgradile to ozko grlo, in pri pregledovanju mojega celotnega življenja, ki sem ga naredil s pisanjem moje avtobiografije, so me vzeli nazaj na sam začetek. Naredila sem, da sem spoznal: “Vau, moja razveza dejansko ni najslabša stvar, ki se mi je kdaj zgodila.” To je grozno, toda ko gledam v svoje življenje,.

POVEZANE: Kako Garance Doré je našel svoje mesto v (in zunaj) modi

Ko sem najprej končal pisanje večine pesmi, so bili ljudje okoli mene zaskrbljeni, da sem živel na lastnem trpljenju. Njihove povratne informacije so bile: “Vaši oboževalci pričakujejo samozavestno, močno, podporo Shania. Potrebujejo te. «Vendar moram biti res, kje sem trenutno, in to moram zdaj izraziti. Pisanje besedil je moja seja psihiatrije. Pišem in pojemam besedila, da pridem do druge strani. Tako se bolje spoznam in potrdim brazgotine in jih pogledam.

Mislim, da je v tem veliko moči. To moram deliti z ljudmi, in upam, da bo navdušil in jih spodbudil k ogledu luči na koncu predora. Da jih opomni, da bo življenje dobro, tudi če je slabo.

Zdaj sem navdušena, kot, “To storimo že”, ker je izdelava albuma, ki jo potrebujem, bila najstrašnejša zaveza. Jaz sem psihično in fizično pripravljen na prihajajočo turnejo naslednje leto, igranje tenisa, meditiranje, veliko hojo in dobro prehranjevanje. Po meditaciji se počutim fizično energijsko, čeprav samo nekaj minut. To je za mene.

Imam tudi nekaj novih cacitov za hit na odru! Tako udobno, kot pižame. In z enim delom vam ni treba skrbeti za gibanje pasu; vse se zdi, da ostane na mestu malo boljše. Ročno zasnovani nosilec za svoje predstavitve v Las Vegasu je bil moj najdražji do sedaj. To je bil poseben del Marc Bouwerja in bil sem del procesa, zato je bilo ustvarjalno. To mi je bilo všeč in vesel sem, da nosim tudi nekaj novih. Tako sem pripravljen deliti vse. Pravzaprav sem vesel. Ne morem čakati.

-Razen je v SARAH CRISTOBAL

Zadnji album Shania Twain, Zdaj, je na voljo za prednaročilo, dobro, saj veš, zdaj.

Za več takšnih zgodb si vzemite oktobrsko številko V stilu, na voljo na newsstands, na Amazon, in za digitalni prenos 15. september.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 63 = 73

map