Kaley Cuoco pokaže svoje Abs Killer Abs v izrezani rdeči obleki

Zdi se, da je Kaley Cuoco bolje gledati vsakič, ko jo vidimo, in njena pojavnost v sredo zvečer je bila Alzheimerjeva zveza. The Teorija velikega poka igralka, ki je skupaj s preostalim igralcem pravkar praznovala predstavo 200. epizode, je stopila na zabavo v rdeči obleki s stranskimi izrezki, ki so odlično predstavili njeno tonikalno sredino. 

Peneča brez rokavov Naeem Khan številka, ki jo je seznanila z Randall Scott Fine Jewelry uhani, je prav tako prikazal potopni izrez, vendar to ni bil edini ognjeni ansambel, ki ga je ta noč nosila Cuoco. V okviru dogodka “A Night at Sardi” na Beverly Hillsu je igralka nastopila na odru, ki je nastopila v obleki, ki je malo ostala v domišljiji. 

Kaley Cuoco Embed
Jesse Grant / Getty Images

Cuoco je pel “Dance 10, Looks 3” iz Linija Chorus v paru okrašenih črnih kratkih kratkih hlač, rdečih vrhov in mrežastih nogavic. Varno reči, da so vsi potovanja v studio joge definitivno odplačuje. In kot da ena izvedba ni bila dovolj, Cuoco in ostalo njo Teorija velikega poka kastati so zaključili predstavo s predstavo “Ti si tisti, ki si želim” in “Mi gremo skupaj” iz Grease

POROČILO: Kaley Cuoco pove Ellen DeGeneres Ona je na “veliko boljšem mestu” po prekinitvi

Igralka je vzela tudi Instagramu, da je delila nekaj snapov iz noči, vključno s sprednjimi in zadnjimi pogledi na rdečo preprogo in hrbtno stranico v svojem drugem obleku in dodal, da je “prijel”. 

#anightatsardis #alzheimersassociation styling @bradgoreski @daniela_viviana lasje @clsymonds ličila @jamiemakeupgreenberg zlati glow @tansbyashleyrose ����

Fotografija, ki jo je objavil @normancook

#bts #alzheimersassociation #anightatsardis tik pred mojim performansom Dance 10 Looks 3 aka (siske in rit) iz linije Chorus ������ prijel!

Fotografija, ki jo je objavil @normancook

Sproščena strela s temi piščanci! @themelissarauch @missmayim #anightatsardis #alzheimersassociation

Fotografija, ki jo je objavil @normancook