Katy Perry razkriva, kako se je Ex Orlando Bloom končal z goli na veslo z njo

Katy Perry končno pripoveduje svojo stran zloglasne #PaddleBoardGate.

Ker je njen bivši fant Orlando Bloom znano zlomil internet lansko leto, medtem ko je veslo vkrcalo v bife na Sardiniji, je britanski igralec večkrat govoril o incidentu, ki je nazadnje šalil, da ima njegov “revni sin veliko, da lahko živi” v intervjuju z BBC Radio 1 aprila.

VIDEO: Katy Perry uvršča njene izhode na podlagi spretnosti v spalnici

 

Zdaj “Roar” hitmaker daje svojo stran zgodbe in razkriva, kako se je celotna stvar znižala v intervjuju z KIIS FM Kyle in Jackie O v sredo.

Šalil se je, da je po incidentu imela “veliko terapije”, pop zvezda je povedala, da se je njen tedaj odločil, da se odreče, ker si je hotel “pokazati vsem ljudem ob obali.” Besedna pesem “Teenage Dream” je tudi pokazala, da je zlahka lahko bila vključena v #PaddleBoardGate, le da je bila “ravno ni v razpoloženju”.

“Prosil me je, če želim biti [gola] in ravno tako, da je to ena od tistih stvari, v katerih sem bil” oh nah “,” je priznal.

POVEZANE: Katy Perry Radiates v $ 5,890 Gucci Dress za Calvin Harris’s “Feels” Music Video

Ko so fotografije NSFW obkrožile splet, je Priča tabela topper je dejala, da sta s svojim fantom sprejela novice s strani humorja in celo našli srebrno oblogo za celoten dogodek.

Pojasnila je, da je pred incidentom poskušala učiti oče o svoji o družbenih medijih, se je spomnil čajanega glasbenika: “Odšel je, da je na številki ena od trendov na Twitterju. In kot je, razumem Twitter . V redu je.'”