Kdo je Margot Robbie? Vse kar morate vedeti o njenem možu Tomu Ackerleyju

Margot Robbie je ena od najbolj prepoznavnih igralk svoje generacije, vendar ji je uspelo ohraniti svoj odnos z možem Tom Ackerley super zasebno. Dejansko je Jaz, Tonya zvezda ni hodila z rdečo preprogo z možem do jeseni 2017, skoraj leto po poroki.

Medtem ko niso posneli nobenih par fotografij na oskarjih leta 2018, Jaz, Tonya producenti so posneli nekaj slik skupaj s kolegi člani njihove ekipe in posadke.

Margot Robbie Husband
Kevork Djansezian / Getty Images

Od svoje prve skupne rdeče preproge sta bila dva bolj malo bližja o svojem odnosu, se udeležita nekaj javnih dogodkov skupaj in objavljajo sladke fotografije na socialnih medijih. Robbie je celo ponudil zgodbo o svojem medenih tednih v nedavni epizodi Ellen DeGeneres Show, označuje enega od redkih časov, ki jih je odprla o svojem hubbyju.

Margot Robbie Husband
James Devaney / GC slike

VIDEO: Margot Robbie in mož Tom Ackerley razširijo svojo družino

Tukaj je vse, kar vemo o Ackerleyju in njegovem odnosu z nominirancem za oskarja.

1. Najprej so se srečali leta 2013.

Robbie in njen beau so bili predstavljeni na setu Suite Francaise, kjer je Ackerley delal kot pomočnik režiserja. Začeli so kot prijatelji, preden je karkoli postalo romantično.

Gremo nazaj v Granny B + M!

Objava, ki jo je delil Tom Ackerley (@alpha_meows)

#Izvedeni so bili

Objava, ki jo je delil Tom Ackerley (@alpha_meows)

2. Je britanski filmski producent.

Ackerley in Robbie sta soustvarjali Jaz, Tonya skupaj in celo ustanovili produkcijsko podjetje LuckyChap Entertainment s svojimi prijatelji Josey McNamara in Sophia Kerr. Trenutno delajo na dveh prihajajočih filmih, Dreamland in Terminal. Robbie zvezde v obeh.

Margot Robbie Husband
Slike Bauer-Griffin / GC

��DREAMLAND��

Objava, ki jo dodeli @ margotrobbie

3. Poročali so se leta 2016.

Par je vezal vozla decembra 2016 na zasebni slovesnosti v Byron Bay v Robbiejevi domovini Avstralije. Potrdila je govorice s tem, da je objavila to sramežljivo sliko njenega prstana. Ackerley je kasneje delila fotografijo, poročeno s svojo poročno dnavo, kjer sta oba tako zaljubljena. “Vse je to,” je zapisal.

Objava, ki jo je dal @margotrobbie

Ona je vse to

Objava, ki jo je delil Tom Ackerley (@alpha_meows)

Margot Robbie Husband
Kevin Mazur / Getty Images

4. Potiskali so svoj medeni mesec, da bi delali Jaz, Tonya.

V intervjuju za Ellen DeGeneres Show, Robbie je odprl svoj medeni mesec, “ki smo jo odložili, ker smo ustrelili Jaz, Tonya na začetku lanskega leta. Ravnokar smo se poročili, vendar smo morali odložiti delček medenih tednov. «Robbie je pojasnila, kako je njen mož končal z obleko NSFW pred DeGeneres, Portia de Rossi in Barackom Obamo, medtem ko je bil v oddaljenem letovišču na medenih tednih.

Objava, ki jo je dal @margotrobbie