Modeli so prišli na zabavo za športno ilustrirano izdajo 2017 kopalke

Šport Illustrated Swimsuit Edition Launch Party Lead - Sailor Lee Brinkley-Cook, Christie Brinkley, John Legend, and Chrissy Teigen
Nicholas Hunt / Getty Images

Jane Asher

17. februar, 2017 @ 11:30

V četrtek zvečer so se najbolj vroči modeli pojavili za najbolj vročo zabavo sezone Šport Illustrated Swimsuit izdaja dogodka v New Yorku. Vsakdo od Chrissy Teigen (z možem John Legendom) in dekle Kate Upton Ashley Graham in Hannah Jeter (skupaj s svojim otrokom na krovu!) Sta prispela v najboljše najboljše za rdeče preproge, pripravljena na praznovanje letošnje kopalke.

Imeli smo priložnost govoriti s Christie Brinkley, ki je prišel s hčerko Alexa Ray Joel in Sailor Brinkley Cook; trio se je izkazal za praznovanje svoje matere in hčerke v reviji. Brinkley je osupel v rdeči vroči jopiči, starejša hčerka Alexa pa je na črno usnjeno jakno postavila leopardno tiskalno minidjo, Sailor pa je prinesel toploto v dolgi črni obleki s čistimi ploščami in pernatim robom.

Brinkley se je prepričala, da bo dekleta pripravila na fotografsko fotografijo, in glede na svoje desetletne izkušnje v industriji imela veliko dobrih nasvetov. “Pravkar sem jim rekla, da ne gre za to, kar vsi mislijo, ampak se počutite dobro glede sebe,” je povedala V stilu. “In oba sta vedela, da sta jedla v redu, vadita in to je njihovo telo, zato ga rock!”

VIDEO: Chrissy Teigen o hrani, modi in otroški luni

Singer-tekstopisec Alexa (katerega oče je Billie Joel) se je spoprijateljil s skrivno glavo. “To je bil izziv za njo, ona pa jo je sprejela in to naredila lepo in tako sem ponosen na njo”, je povedala mama V stilu.

“Zelo je čudovito, če si želite videti svoje otroke, da si ogledate Sailorjevo sanje takoj pred mojimi očmi. Da vidim to in da je res posebna,” je dejala Brinkley o svoji mlajši hčerki, hitro rastoči model.

Pomaknite se navzdol, če si želite ogledati najboljši videz stranke in pobrati kopijo SI Vprašanje kopalke je sedaj na novičarskih stojnicah.