Mourn Channing Tatum in split Jene Dewan z pogledom nazaj v najslabših trenutkih

Channing and Jenna Tatum - LEAD
John Shearer / Getty Images

Olivia Bahou

3. april, 2018 @ 10:00

Channing Tatum in Jenna Dewan sta potegnila internet v ponedeljek zvečer, ko sta napovedala, da se po skoraj devetih letih zakonske zveze “ljubeče” ločita.

“Že pred mnogimi leti smo se globoko zaljubili in imeli čarobno potovanje skupaj. Absolutno nič se ni spremenilo o tem, kako se ljubimo drug z drugim, ljubezen pa je lepa pustolovščina, ki nas za zdaj pelje na različne poti. niti usodni dogodki, ki so osnova naše odločitve, samo dva najboljša prijatelja, ki se zavedata, da je čas, da si vzameta nekaj prostora in si medsebojno pomagata živeti čim bolj veselo, izpolnjeno življenje, «so zapisali v skupni izjavi.

VIDEO: Channing Tatum in Jenna Dewan’s Cutest Couple Moments

Par ima 4-letno hčerko Everly in jasno je, da bodo s svojim staršem skrbeli po svojih najboljših močeh. “Še vedno smo družina in vedno bomo ljubeče starše namenili Everlyju,” so zapisali.

Objava, ki jo je delil Channing Tatum (@channingtatum)

Internet je seveda bil uničen in je izjavil, da je bila ljubezen uradno mrtva, ko se je končal ta ljubljeni odnos. Ko žalostite konec svoje zakonske zveze, si oglejte si Channing in Jenna’s najslabših nekaj trenutkov skozi leta.