Najnovejša živahna sodelavka podjetja Rita Ora je tukaj

Rita and Adidas - LEAD
Ljubezen Adidas

Jane Asher

16. november 2016 @ 16:45

Rita Ora že dolgo sodeluje z atletsko blagovno znamko, Adidas, in duo se je spet povezal, da bi ustvaril hudo – ne omenjam barvite zbirke, imenovane dekonstrukcijski paket. Ora, ki jo blagovna znamka opisuje kot “naša izvirna ikona in kraljica barve, kaosa in odnosa”, se na fotografijah kampanje zdi popolnoma ostra in nosi dobro zbirko. 

“Krepko blokiranje in mešanice materialov so združeni, da ustvarjajo zbirko z edinstveno identiteto in DIY duhom,” se v izjavi za medije iz blagovne znamke bere. In res, ta zbirka ima edinstveno mešanico vzorcev, primarnih barv in celo nekaj zlate folije, razpršene po vsem. 

Linija, ki ji je Ora sama označena kot »prepovedana od običajne«, ima v originalni embalaži znamke Adidas enobarvne barve kot enega izmed treh superge v zbirki, plus zip-kapo, puloverjem, puloverjem s posadko, nogavice, celo celo-v-enem predvajalnik z zadrgo z veseljem.

VIDEO: Style Talk z Rito Ora: To ali to

Spodaj se pomaknite navzdol, da si ogledate nekaj naših najljubših izdelkov iz zbirke, ki se bodo 24. novembra obiskali.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 5 =

map