Ne-Yo in Crystal Renay sta poročena – glej omamljanje fotografij

Ne-Yo je poročen človek! R & B crooner in njegov model zaročenka Crystal Renay sta v soboto zvezala vozla v Los Angelesu in to je bilo čudovito praznovanje ljubezni.

Par je vzel v Instagram, da deli novice, objavlja osupljivo fotografijo od svojih družinskih in prijateljskih obiskovalcev. “HVALA,” je Ne-Yo preprosto napisal snap, medtem ko je Renay napisal daljše sporočilo ob isti podobi: “Prva slika kot The Smith’s !!!! Hvala @peoplemag za delitev našega dne z nami! #BeyondBlessed. “

@peoplemag @dukeimages HVALA.

Fotografija, ki jo je objavil NE-YO (@neyo)

“Ne moremo čakati, da bi skupaj začeli življenje. Veselimo se, da smo najboljši prijatelj drug drugega”, je dejal Ne-Yo Ljudje v znamenju slovesnosti. “Nekako sem takoj vedel,” pravi on o Renayu. “Od tega prvega srečanja sem vedel, da je nekaj drugačnega o njej, nekaj posebnega.”

POVEZANE: zakaj Ne-Yo ne kupi oblačil za obleke za svoje otroke

Duo se je začel leta 2014 kmalu po srečanju o možnem sodelovanju na njegovem albumu Non-Fiction, in sta napovedala, da sta se avgusta leta 2015 ukvarjala (in pričakala!). Par naj bi vsak dan skupaj pozdravil svojega prvega otroka – Ne-Yo je že oče hčerki, Madilyn Grace, 5 in sin Mason Evan, 4 , iz prejšnjega razmerja. Čestitam srečni družini!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

92 − 85 =

map