Ni cvetlična krona v pogledu: najboljši seznam s seznama Glastonbury 2017

se udeležuje day one of Glastonbury on June 23, 2017 in Glastonbury, England.
David M Benett

Josh Newis-Smith

24. junij 2017 @ 14:45

Dolgo je tukaj, Glastonbury 2017: hedonistična petdnevna zabava na Worthy Farmu z festivalsko modo #inspo na vsakem koraku. Tako nas vreme dobro zdravi in ​​festivalska moda že potuje!

Želel bi, da bi vedel, kako bi te zapustil, Glastonbury. Dober je eden @ hunterboots

Objava, ki jo je delila Alexa (@alexachung)

Seveda je Alexa Chung že izven festivalskih blokov, pri čemer se na polja v kavbojskem klobu in praktičen gumirani mini nahrbtnik Hunter Original. Čudovito in praktično. Win / win. Tudi na lovu v Hunterju, modelu trenutka, je Adwoa Aboah dala najširši pac-a-mac Hunter Original, ki je komplimentirala rožnati nahrbtnik in končala svoj festivalski videz s klobukom, ki je znana po faux krznu.?!?

Big up je za @hunterboots za ogromno kljuko Glastonbury in bolne niti.

Objava, ki jo je objavil Adwoa Aboah (@adwoaaboah)

Naši Joshingtonovi gostitelji AKA Josh Newis-Smith prav tako vstopajo na akcijo in se na festivalu spotaknejo z nikomer razen Margot Robbie, saj sta oba nosila rumen dežni plašč Hunter Originals. Ribiški festival je precej šarmanten?

✌Življenje mojega najboljšega življenja na Zebri, ki nosi dvojni rožnati leopardni natis v Glastonburyju ✌��Coat in diapozitive @hunterboots Dva dela @asos_man x @mtv #mtv #asos #hunter #ootd #ootdmen #festivalfashion #glastonbury #glastonburyfestival

Post je delil Josh Newis-Smith (@ joshnewissmith) dne

Medtem, ko se izgleda prične prelivati, zakaj ne bi vzbudil nekaj navdiha pri nekaterih vračilih, ki jih izgleda Glasto? Seveda se mislite, da se festivalska moda in dve imeni hitreje pojavita v svoji glavi, kot bi rekli Hunter wellies: Kate Moss in Alexa Chung. Obe zvezdi dosledno ustvarjata elegantne obleke, ki so tako ikonične in praktične. A feat tako ne tako enostavno izgleda.

Alexa – morda najbolj šikantni festivalski guru na svetu? – že prej je govorila o svoji averziji na “festivalsko modo”, ki pravi, da: “To je rahlo nerodno … ker, predvsem pa morate biti udobni in primerni za vreme.

“” Tako mislim, da je malo naff, nekaj ponovitev na to temo in kako je postal njen lasten slog, “je dejala Fashionista.

#pridigati

Glastonbury 2016, ki je bil blato zasenčen z blatom, toliko blatom in šokom Brexitovim rezultatom, je bil vseeno o obleki Daisy Lowe’s laidback maxi in biker boot combo, usnjeni hlačah Poppy Delevingne in Alexa’s pleteni mini obleki, s katero se je pridružila z morilsko vijolično Hunterjevo jopico.

Po naši galeriji, ki se začne v letu 2003, se pomaknite po festivalski modi. Od mavrične fringing in floppy fedoras do dungarees in vintage 80-ih bomberji, nikoli več ne potrebujete blizu cvetne krošnje.

 

Contents

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

77 − = 67

map