Oglejte si Allison Williamsove osupljive priložnosti za resnično življenje in poročne obleke ob strani

Allison Williams je imela noro leto – bila je nevesta v eni, ampak dveh porokih! (Ena je bila na majhnem zaslonu, seveda.)

The Dekleta zvezda je pogledala nazaj na dve čudoviti, vendar zelo različni obredi na novem mestu Instagrama. “Dvakrat nevesta v enem letu. Kakšen čuden dosežek in kakšna je razlika med “em”, je označila videoposnetke njenih oblek.

Dvakrat nevesta v enem letu. Kakšen čuden dosežek in kakšna je razlika med njima. @girlshbo �� Mark Schafer in @ ChristianaOth

Fotografija objavila Allison Williams (@aw)

Williams je septembra zvezal vozlišče s kolegomHumor soseski Ricky Van Veen na ranču v Wyomingu. Za njeno resnično poroko (zgoraj, desno) je igralka oblekla Peter Copping obleko po meri Oscar de la Renta z zapletenimi detajli čipk in čiste dolge rokave. Vrnila je lase nazaj v elegantno vzpenjanje in nosila tančico v katedrali.

Še en. To precej sumi moje občutke o celotnem vikendu. Hvala vsem za dobre želje in hvala vsem, ki so to omogočili. ��: @ christianothstudio

Fotografija objavila Allison Williams (@aw)

Njena osebna oseba na zaslonu ni mogla izbrati druge obleke. Oba bela obleka nosita dolge rokave, toda tam se podobnosti ustavijo. Njena Dekleta značaja, Marnie, je izbrala boemsko navdihnjen videz s tekočo obleko V-vratu, skupaj s čipkami s podrobnimi rokavi. Nevesta je opremljena z ohlapno stransko pletivo in cvetno krpo.

Vso družino. #MarnieGetsMarried # GIRLSSeason5

Fotografija objavila Allison Williams (@aw)

POVEZANE: Alison Williams je poročena! Oglejte si njeno čudovito obleko Oscar de la Renta

Dve očarljivi poročni videz in dve zelo različni obleki. Pripravite se, da se prikažejo Marniejeve bridkosti Dekleta se vrne v HBO 21. februarja.