Oglejte si komplet za poročne skupine Mary-Kate Olsen

Verjetno je edini od dveh Olsen blizanca, Mary-Kate Olsen je bila znana v zadnjih letih za svoj boho-chic-meet-vintage-inspiracija slog. Njeno izjemno lepo zlato Cartierjevo udejstvovanje obroča iz zdaj-hubby in francoskega bankirja Olivierja Sarkozyja ni nobena izjema. Z diamantnimi in safirskimi vložki je obroč popolnoma všeč Olsenovemu slogu in v sredo je stopila v New York z novim dodatkom na prstastem prstu: eleganten zlati poročni trak.

Mary-Kate Olsen's Ring - Embed
Splash News

Par se je poročila v novembru 2015, od takrat pa je bil oblikovalec, ki je postal modni igralec, videl samo svoj prvotni obročni prstan. Čeprav nismo mislili, da bi lahko še bolj všeč njenemu poročnemu blingu, novo dodana skupina zagotovo dviga in doda dramo.

POVEZANE: Mary-Kate Olsen izgleda čudovito na prvi post-poročni videz

Čeprav smo radovedni, da vemo, kako modni Olsen rodi tisto kamnino obroča na njeni roki, smo prepričani, da je v redu. Navsezadnje je dokazala, da je pripravljena storiti skoraj vse, kar je v imenu moda. Ker se je upokojila od igralske igre, sta zdaj 29-letna in njena sestra dvojčka, Ashley Olsen, zgradili modni imperij in posvetili svoj čas ustvarjanju nagrajenih modnih linij. Na podlagi tega smo precej prepričani, da lahko Olsen osvoji skoraj vse, vključno z dragulji z večjimi življenjskimi vrednostmi.