Olivia Munn ima najboljši Street Style Inspo, in tukaj je dokaz

Olivia Munn Street Style
Alessio Botticelli / GC slike

Andrea Cheng

Okt 04, 2014 @ 3:45 pm

Olivia Munn ima izjemen stil rdeče preproge. To je dobro znano dejstvo. Kar pa je manj znano, je, da je njena zunajznačnost videti precej podobnega kalibra. Ko se ne udeležuje premierov ali se prijavlja v urah Newsroom je postala poslovna novinarka Sloan Sabbith, črna lepotica je zaposlena s prevladujočimi kulinaričnimi modnimi trendi, kot so izpopolnitev nizov nežnih obročkov, ki podpirajo gibanje athleisure, s čimer se vrača 70-letna raketa ali zibanje denim-na-denim.

POVEZANE: Angelina Jolie in Olivia Munnova najljubša Tote so všeč biti vaš najljubši Tote, preveč

Vse to pomeni, da je Munn slogovno gledalec. Nazadnje je namočila zadnje žarke dneva toplega vremena v poliranem hrustljavem belem brez rokavu obleko, ki jo je povezala z usnjenimi karamelnimi rjavimi dodatki (nad). Na nasprotni strani spektralnega spektra se je uveljavila s svojo roko v sartorial vsestranskosti in stopila v grunge videz, ki je vsebovala uničene odeje, pleskarsko preveliko pleteno in trpeče čevlje.

Sledili ji smo vsako potezo, analizirali vsakega, zdaj pa vam predstavljamo kurativni izbor njene zmagovalne ulice, ki išče najboljšo outfit tam zunaj.

FOTOGRAFIJE: Najboljši ulični stil Olivie Munn je videti