Priyanka Chopra o tem, zakaj ji je njena ogrlica privlačna za njo

Vprašali smo Priyanko Chopro, ki igra v ABC-jevi dramski drami Quantico, deliti zgodbo za eno najbolj cenjenih posesti: ogrlica s šarmom, ki jo je njen pozni oče nosil, ko se je boril z rakom.

“Ta ogrlica je zelo osebna za mene, ker je pripadala očetu, ki sem ga pred štirimi leti izgubil pred rakom,” je dejal Chopra. “Na začetku zdravniške bitke [v letu 2005] ga je mama kupila s to zlato verigo iz našega družinskega dragulja v Indiji. V tem času je bil samo en čar: smaragd, ki po hindujski astrologiji lahko pozitivno vpliva na vaše zdravje. Nisem slepi vernik v mnogih stvareh, ampak ko je nekdo bolan, narediš vse, kar si lahko, da bi zbral molitve. Torej, v naslednjih osmih letih je moja družina zbrala zdravilne čare iz celega sveta in jih dodala. oblečen, verjetno zaradi tega, kako težko je postal. Po umrljivosti sem vzel nekaj čare, zdaj pa ga nosim skoraj vsak dan. Kot nekdo, ki vedno potuje, se počutim, kot da nosim svojo družino in svojo državo z mano kjerkoli že grem. Svet je lahko moja ostriga, ampak nekaj o tem, od kod prihajaš, in ta ogrlica se mi zdi zakoreninjena. To je del moje identitete. “

Priyanka Chopra Why I Love - Embed
Brian Henn

Vse o čari: 

1. “Imamo ta diamant in zlato om simbol iz templja v severni Indiji.”

2. “Ta čar ima muslimansko molitev za zdravljenje in zaščito Ayatul Kursi.”

3. “Proroci vam lahko povedo, kateri kamen vam ustreza za zdravstvene namene, in ta smaragd je v Indiji priporočil učen pundit.”

4. “Dva rudraksha semena sta moja najljubša, redka sta, zato se jim zdi srečen. Moja mama je dobila enega od glavnega duhovnika v Amarnathu, ki je ena največjih hindujskih molitvenih mest na severu Indije.”

5. “To je fotografija Hariakhan Baba, duhovni guruja, ki mi sledi moja družina.”