Spoznajte Sestrski zakon, ki pravi, da popije svet s Stormom

Temperatura je severno od 80 stopinj, ko se glasbeniki Chloe in Halle Bailey pojavita za svoj V stilu ustrelil v Los Angelesu v Ladera Heights. Vsi ostali v skupini se talijo ali skrivajo pod dežniki, toda sestre, ki že na 18 in 17 let že štejejo Michelle Obama, Missy Elliott in Erykah Badu kot oboževalci, plujejo po deveturnem dnevu, toplote in garderobe.

VIDEO: Chloe in Halle nas peljejo v ozadje pri njih V stilu Ustreli

“Samo poglejte te oblačila,” pravi Chloe, v strahu iz moške obleke Gucci, ki jo nosi pod modrim zapestnim krilom.

“Odlično izgledaš”, odgovarja Halle, podobno oblečen v prevelik roza pulover z zelenimi čevlji s satenskimi visokimi satenji.

Če se zdita dva, ki so pripravljeni na kamero, ki so več kot njihova leta, je to zato, ker so se naučili od začinjenega pro. “Ljubili smo se Ameriški naslednji vrhunski model,“Pravi Chloe. “Tyra bi vam vedno rekla, da se držite tako in da” premešate “.”

V stilu June 2017: Chloe and Halle
Togo Burch volnena kardigan. Marc Jacobs medeninasti uhani (s kristalom in emajlom, desno uho). Fotografira Matthew Sprout.

Vedno ali ne, Tyra Banks ni edini, ki je vodil svoj rastoči uspeh. Vse se je začelo leta 2008, ko so samoupravni Atlantani ustanovili svoj lasten kanal YouTube in začeli objavljati posnetke, ki so jih predstavljali na naslovnicah Adele, Rihanna, Katy Perry in drugi. S Chloe na klavirju in Halle na kitari so zgradili močno, posvečeno pozornost in celo zmagali na televizijskem tekmovanju na Disneyjevem Naslednja velika stvar.

V stilu June 2017: Chloe and Halle
Na Halleju, levo in Chloe, je levo: Gucci. Fotografira Matthew Sprout.

Vendar pa niso šele leta 2013 prekinili internet s svojim naslovnikom Beyoncéjevega “Pretty Hurts”. Sama je vzela pozornost sama Queen B, čigar kamp je hitro stopil v stik in vprašal, ali sta bila Chloe in Halle podpisana na etiketi. Leta 2015 so sestre postale eno od prvih dejanj, ki so se pridružili močni znamki parkwood Entertainment.

VIDEO: Beyoncé praznuje obletnico Lemonade, tako da jo plača naprej

Kot z Glas, ta posel (domnevno za šest albumov in milijon dolarjev) prihaja z mentorstvom – iz Beyoncéja. Sestre se niso pridružile le evropskemu njuju leta 2016 Oblikovanje turnejo, a se je pojavila tudi v videu za “Freedom”, z njenega vizualnega albuma, Limonada.

V stilu June 2017: Chloe and Halle
Max Mara kašmir jakna. Tovarna viskose Tory Burch. Marc Jacobs medeninasti uhani (s kristalom in emajlom, desno uho). Fotografira Matthew Sprout.

Ne naključno, šest dni po tem Limonada padla, tako da sta Chloe in Halle début EP, Simfonija sladkorja, rave kritike. Ker se pripravljajo za izpustitev še neimenovanega prvega albuma pozneje to poletje, dobijo povratne informacije iz Beyoncéja prek rednih sestankov, e-poštnih sporočil in telefonskih klicev. “Vedno nas spodbuja, da ostanejo zvesta sami sebi,” pravi Chloe. “Ena stvar, ki nam je povedala, je:” Ne poskušajte se zmanjšati za svet; pustite, da vas svet dohiti. «”

V stilu June 2017: Chloe and Halle
Na obeh: Marc Jacobs. Stephen Jones za Marc Jacobs kapuco iz flisaste volne. Fotografira Matthew Sprout.

Srečno s tem, svet. Teens zdaj živijo v L.A., kjer njihova družina šestih žrtvuje dnevno sobo, tako da lahko Chloe in Halle dosežejo svojo samoprispano kvoto ustvarjanja pesmi na dan. In če hrup v gospodinjstvu postanejo v njihovih zastojih, bodite tako. “Lahko slišite povodec našega psa, Common, v pesmi” Red Lights “,” pravi Halle s smehom.

Njihov katalog se zdaj ponaša s približno 300 pesmi, od katerih je vsak pisal in produciral. Izhodišča se razlikujejo od opazovanj – “nebo je modro” – do določene fraze ali melodije. “Počutim se kul, ker ne rastejo samo kot glasbeniki, temveč tudi kot mlada dekleta,” pravi Halle, ki je bil najprej zasvojen s tem, da je postal pevec, potem ko je poslušal Billie Holiday. “Mi eksperimentiramo z različnimi slogi, ki odražajo, kdo smo resnično v sebi, in to je tako razburljivo, ugotoviti, kdo ste kot posameznik. Mislim, da ga lahko slišiš skozi glasbo. Veš, samorefleksija. “

V stilu June 2017: Chloe and Halle
Na Chloeju, levo: Dolce & Gabbana. Na Halleju, levo: Dolce & Gabban; Tie, stylist’s own. Fotografira Matthew Sprout.

Marca so sestre Bailey spustile namig o stvareh, ki jih je prinesel izdajati 17-pesni YouTube compendium, z naslovom Dva od nas, obvladovanje sporočil, ki spodbujajo ženske. V “preveliki omaki” Halle izbriše stvari z verzi, ki bi lahko služil kot rallyji za tisočletna dekleta po vsem svetu: “Fantje me pošiljajo in prosijo, da vidim em / ne moreš načrtovati sestanka s kraljico jaz / jaz sem prepovedan sad … “, medtem ko Chloe sledi z” Vse v svoji slavi / Hittin moj telefon in / branje mojih zgodb / človek, ste osamljeni? / Pustite me pri miru … “

POVEZANE: Morate poslušati Chloe x Halle’s Cover od Kendrick Lamar’s “Humble” Right Now

V stilu June 2017: Chloe and Halle
Na Chloeju, levo: Alexis Bittar rhodium obroči. Row svilene volne čevlji. Ostalo: Proenza Schouler. Na Halleju, levo: Proenza Schouler plašč za telečje dlake. Obleka Rosetta Getty, hlače in klobuk. Usnjeni čevlji Sportmax. Fotografira Matthew Sprout.

Ko pritisnejo na to, kako lahko samozavestno odnehajo take zrele teme, sestre razkrijejo. “Izvira iz nas, da smo najstniška dekleta,” pravi Chloe, ki se je skupaj s svojo sestro odločila, da bo pred petimi leti postala vegan. “Nekatere stvari, ki smo jih napisali, so se zgodile, nekaj pa jih ni. To je tako zabavno narediti včasih, ko nimaš ničesar, ampak si predstavljate: “Kaj je to?”

Dekleta ne bodo priznale ničesar drugega kot zgodbice slavnih, kot sta Shia LaBeouf in Bruno Mars, kajti kdo ima čas za dečke? Ko ne delajo, radi radi delajo na daljavo (delali so pol maraton v San Franciscu nekaj časa nazaj), hodili v modnih revijah (kot so to storili za Dolce & Gabbana lani februarja) ali se obesili s prijatelji, vključno z Črno-ishYara Shahidi. “Prišla je v našo hišo zadnjo noč čarovnic in imeli smo toliko zabave,” pravi Chloe. “Bil sem Willy Wonka / Flavour Flav. Bila je Kim Possible. «Dodaja Halle,» Bil sem Li’l Black Riding Hood, ker sem imel črno kapo; to je bilo v zadnjem trenutku zame. “

V stilu June 2017: Chloe and Halle
Na Chloeju, levo: Stella McCartney bombažna srajca in hlače. Nike usnje in mrežne patike. Alexis Bittar x Uhani Jeremy Scott. Na Halleju, levo: Stella McCartney denim shirt. Akne Studios jeansa in usnjeni čevlji. Fotografira Matthew Sprout.

Čeprav navdihujejo od drugih močnih duhov sestre, kot so Lisa-Kaindé in Naomi Diaz francosko-kubanske skupine Ibeyi in oblikovalci Kate in Laura Mulleavy iz Rodarteja, imajo Baileys občasno svoje sparing trenutke. “Če trdimo, gre za majhne stvari, kot je sijaj za ustnice ali kokosovo olje,” pravi Halle.

“Nikoli ne traja dolgo,” pravi Chloe. “Ali sem bila prav ali narobe,” se smeje, “se opravičujem.”

Fotografira Matthew Sprout. Modni urednik: James Valeri. Hair: Kim Mcallister. Ličila: Fiona Stiles za ustvarjalce zvezd. Manikura: Michelle Saunders za poslikave. Produkcija: produkcija Kelsey Stevens.

Za več zgodb, kot je ta, poberite V stiluje Junijska številka, na novičarskih prireditvah in na voljo za digitalni prenos 12. maja.