Star-Studded: najboljše stranke na pariškem modnem tednu

tk
Julien Hekimian / Getty

Jonathan Borge

29. september, 2017 @ 17:15

Kdo ne želi dvigniti kozarec na drugo leto starejši?

Jason Wu je povabil prijatelje, kot so Emily Ratajkowsi, Hailey Baldwin in Karlie Kloss (zamislite njim svoje BFF) na večerjo v praznovanju svojega lastnega 35th rojstni dan in 10-letno obletnico njegove blagovne znamke in Atelier Swarovski. Dogodek je potekal v dvorani Hall des Maréchaux v Parizu in je bil seveda eden najlepših tedenskih priložnosti.

Ko je govoril o glamurozni, je bil #BalmainArmy v celoti prisiljen, ko je kreativni direktor Olivier Rousteing debitiral s spomladansko kolekcijo 2018. Modeli Alessandra Ambrosio in Doutzen Kroes sta zadela zabavo, ki jo je gostil L’Orchel Paris, v Balmainu so izgledali seksi in edina stvar, ki bi jo radi nosili za noč v City of Love.

Podobno se je Gigi Hadid v koktajlni zabavi z draguljarico Messika oblekel v bleščečo belo obleko. Če si mislil, da izgleda dobro na vzletno-pristajalni stezi, počakaj, dokler ne vidiš poznega nočnega videza. Danes po zaključku razstave Versace s supermodeli, kot sta Naomi Campbell in Cindy Crawford, je bila tudi Claudia Schiffer v slavnostnem duhu na zabavi ob praznovanju njene sodelovanja z Aquazzuro.

POVEZANE VIDEO: Emily Ratajkowski Flexes Her Guns in seksi francoski poudarek

Pomaknite se navzdol, da vidite najboljše stranke v Parizu, nekaj pa v New Yorku in L.A.