Ti 25 Throwback Pics Nicole Richie vas bo zamudil v začetku leta 2000

tk
Donato Sardella / WireImage

Jonathan Borge

21. september, 2017 @ 6:00

Katere so značilnosti zgodnjega stoletja? Znane osebnosti so nosile nenavadne koktajlne obleke, ogrevane noge, trenirke Juicy Couture in kavbojke in prinesle okoli mladičev, ker so morali imeti dodatno opremo.

Toda morda nihče ni osvojil videza zgodnjega tisočletja, kot tudi Nicole Richie. Tedaj, 36-letna mati dveh otrok (katere rojstni dan je danes), je večino časa preživela na nočnem klubu z BFF Paris Hilton in prijatelji, kot sta Lindsay Lohan, Kelly Osbourne in Nicky Hilton.

Razstava mora biti prikazana leta 2003? Fox’s Preprosto življenje, v kateri sta se Richie in njena bogata punca Hilton v bistvu preselila v nov dom družine, da bi se naučili trikov kmetijske trgovine. Medtem ko je že 14 let od prvega oddajanja, se še vedno spominjamo tega obdobja in vsega, kar je bilo dostavljeno kot eno od največjih daril, ki so nam bogovi zabave dali.

VIDEO: Paris Hilton Just Ditched Podpis Blonde Hair

V čast Richiejevega rojstnega dne smo zbrali 25 posnetkov zvezde, ki vam bodo všeč, da bi bili že v začetku leta 2000 znova. Pomaknite se navzdol in uživajte.