Vsi proslavljeni videi iz najmočnejših stilistov na hollywoodski večerji

Jimmy Choo Stylist Dinner Lead
Donato Sardella / Getty Images

Brandi Fowler

15. marec, 2017 @ 13:15
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Za skoraj vsako dobro oblečeno zvezdo je čudovit stilist.

Z nagradno sezono na koncu v Los Angelesu je prišel čas, da se spoštuje slogovskim gurujem za nekaterim najbolj nepozabnim izgledom leta, ki še naprej spreminjajo svoje stranke v trende.

Dakota Johnson in Nicole Richie (na sliki zgoraj z Jamie Mizrahi) sta bili le dve zvezdi, ki sta v torek zvečer odšla v elegantno restavracijo Ponte v Los Angelesu v Kaliforniji Hollywood Reporter in najmočnejši stilisti Jimmy Choo na hollywoodski večerji.

Sarah Paulson, ki je bila pri roki proslaviti njenega sloga karelke Karla Welcha na številki Prada, V stilu kako jo je Welch pripisal v nekaterih svojih najbolj nepozabnih pogledih v treh letih, ko so sodelovali. Med njimi: čudovita, plungerasta obleka Prada, ki jo je nosila, da je zadnjo jesen pobral svojo prvo Emmys. “To je samo moja najljubša obleka vseh časov, kdaj,” je rekla.

“Ima čudovito moto, ki jo želim, da jo lahko sprejmem, včasih pa jo uporabljam kot svojo, kar je očitno oblačenje” Ameriška grozljivka zvezda se je nadaljevala. “Obužujem to. Včasih je tako kot, ne nosite stvari, za katero mislite, da gre za stvar. Všeč mi je tisto središče. “

VIDEO: Runway Remix: Paris Fashion Week

 

Welch nam je rekla, da smo počaščeni pri dogodku, ki se je počutil kot super. Glede na to, kje vzbuja navdih za stil, nam je povedala: “Nekako imam proces, v katerem resnično razmišljam o deklici in ga internaliziram, nekako čaka, da pride muza k meni. “

Nadaljevala je: “Nikoli ni bila kot dobesedna muza. Ne bom, kot da bi Sarah Paulson izgledala kot Katharine Hepburn. Še več je, dobim ta občutek … in potem mislim, da vem, kaj bomo storili, in nekoliko kristalizira. “

Busy Philipps je prav tako zaspal o strokovnem znanju Welcha, ko se je spomnil, ko je prvič sodelovala z njo pri fotografiranju V stilu pred sedmimi leti. “Pravkar sem naredil prvo sezono Cougar Town, nikoli nisem delal s stilistom in tako sem jo zelo ljubil. Cel dan sem preživel z njo, in čutila sem se, kot da bom to storila, to moram storiti z njo. Tako enostavno je naredila in všeč mi je bilo vse, kar me je vstala. «

Dogodek se je začel s koktajlno uro, kjer so se gostje zbrali na majhnih ugrižah in piškotih v vinu ter koktajlih v odprtem baru. Mahershala Ali in John Legend sta se nasmehnila, ko se je Johnson zmečkal v rdeči suknjiči, ki so se spravili skupaj z ujemajočimi hlačami, ko je prišla v čast njenemu stylistu, Kate Young, in jo ujela s Philippsom in Paulsonom, medtem ko je bila na njej.

Big Sean in Jhené Aiko sta se z dogodkom odzvali z datumom, z glasbenimi zvezdicami pa so se lahko nahajale v oranžni barvi z napolnjenim GIF fotografskim prostorom, ko so praznovali skupnega stilista Adeja Samuela.

POVEZANE: Kdo je zmagal Fashion Today

Nina Dobrev, ki je potegnila čudovito polno piko Elie Saab in visoke hlačne hlače na dogodek, je bila pri roki čast svoji stilistki Ilariji Urbinati-tako kot je bil James Marsden. “Ne počutim se kot delo, ko delam z njo,” je dejal Dobrev. “Ona je prijatelj, ona je zaupnik, ona me prepriča. Vedno izbere najboljše stvari. “

Ker so se gostje, kot sta Justin Timberlake in Jonah Hill, odpeljala v dvorišče za intimno večerjo, ki je spominjala na cvetlični skrivni vrt, so jih pozdravili mizi, na katerih sta bili mehki svečniki in žarek žarnic, ki so bile razporejene z dreves na sredini.

Stars so poleg svojih stilistov sedeli ob večerji, Johnson pa je sedel poleg Young in Timberlakeja in Richie je s svojo stilistko Mizrahi sedel v čisti črni obleki. Mary J. Blige, ki je nosila črno obleko Tom Ford in Alaïa, je bila s stylistom Jasonom Boldenom, medtem ko je Hailey Baldwin, ki je tresel v pernati dvodelni ansambel, parkiral njen stilist Maeve Reilly.

Potem ko so se gostje napolnili s posodo (ki je vključevala počasno praženo suho starano sirloin, branzino in rastlinski agnolotti), so se vstali in se zmešali. Richie se je izkazala za oboževalca velikega Seona, ko je na svoji mizi odrezala svojo “I F-not with you”, nato pa ji je delila svojo ljubezen do reperjevega “Bounce Back”, ko sta on in Aiko prišla do svoje mize (kjer jim je dal nenavadna izvedba).

Ko se je noč zavije, so se gostje še naprej držali in klepetali po očalih, napolnjeni s bananskim budino za sladico, in pekli limončelo, dokler niso odšli domov, da bi vlekli vrečke z Jimmy Choo.

Pomaknite se navzdol, da vidite, kakšne zvezde išče zvečer in odjavite THRtukaj je seznam močnih stilistov leta 2017.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 88 = 95

map