Zayn Malik začenja svojo zbirko čevljev Giuseppe Zanotti in je ogenj

Zayn - Giuseppe Zanotti - LEAD
Anders Overgaard

Olivia Bahou

3. januar 2017 @ 12:30

Nisva mislila, da je to mogoče, vendar se je Zayn Malik ravno še bolj segreval. Nekdanji One Directioner-turned-sexy solo umetnik je pravkar začel z moško kolekcijo čevljev z Giuseppe Zanotti in deli so nas v strahu nad njegovimi oblikovalskimi talenti. (In odkrito, še nikdar nismo bili bolj ljubosumni na Gigi Hadid.)

Zbirka kapsule Giuseppe for Zayn, ki je na voljo v trgovinah konec januarja, ima dva prtljažnika in dva podstavka, ki sta narejeni z logotipom “Giuseppe for Zayn”, tako da lahko dobesedno nosite svojo ljubezen do vas na nogah. Hadid nas je že pretepel: v oktobru je nosila par svojih črnih “Zigi” čevljev in hkrati dokazala, da ta vrstica ni samo za moške.

Jun Sato / GC slike

“Resnično verjamem, da slog prihaja iz obresti, biti krepko in se ne bojijo izraziti sebe”, je dejal Malik v izjavi. “Giuseppe počutim to s svojimi zbirkami – in to poskušam storiti z mojo glasbo. Torej, ko je prišla ideja za sodelovanje, sem pomislila:” Da, to bi delovalo. “”

Anders Overgaard

Zbirka vsebuje zelene, rjave in črne brki v bogati suši in usnje, kar jim daje odlično dopolnilo prijetnemu izgledu ali pa je odlično darilo za moškega ali žensko v svojem življenju.

VIDEO: Zayn Malik in Taylor Swift sta pravkar spustila sodelovanje z navzkrižjem

 

Glede na blagovno znamko, čevlji so v ceni od $ 795 do $ 1,295. Klopi bodo na voljo v izbranih trgovinah Giuseppe Zanotti Design na giuseppezanottidesign.com in v veleblagovnicah (vključno s petdeseto avto Saks, Bergdorf Goodman, Neiman Marcus in Nordstrom).

Še naprej se pomikate po izvirnih skicah in si oglejte novo zbirko.