Izključno! Vzemite si turnejo po Elegantni New Yorku na domu Caroline Herrera

Carolina Herrera's Home
Jason Schmidt

InStyle osebje

19. februar 2014 @ 5:50 uri

Ta funkcija se je prvotno pojavila v marčni izdaji V stilu. Za več funkcij, kot je ta, se zdaj naročite na revijo.

Ko zvonite v vrata elegantne mestne hiše Caroline Herrere na Manhattanovi zgornji vzhodni strani, nekaj trenutkov preteče, preden pride do znakov življenja. Vrata se odprejo, da bi razkrili človeka v belem butlerjevem srajčku, skupaj s črnimi epauletami in medeninastimi gumbi – vizijo iz druge dobe. Pozdravlja vas toplo, in ko stojite v nežno osvetljenem preddverju s črno-belo pokrivno ploščadjo, vas takoj okrepi vonj cvetov jasmina. To je, kasneje spoznate, dišavo z osebnim pomenom za Herrero, ki je zasnoval svečo, da zajame šopek: “To me spominja na moje otroštvo,” pravi vrhunsko kraljevski oblikovalec, oblečen v čisto belko in črne hlače. “V Venezueli je bilo vino z jasminom zunaj okna spalnice, zvečer pa so se odprli zvečer in vonj,” se z vzvišeno vzklikuje, “je tako dobro!”

Za oblikovalca, katerega oblačila favorizirajo Jessica Alba, Sandra Bullock in prva dama Michelle Obama, je ključnega pomena dodati osebne podatke njenemu prebivališču v New Yorku. “Moj dom je zelo oseben. Všeč mi je vse, kar je v njej,” pravi ona V stiluMarčeva izdaja, zdaj na novičarskih prodajalnah.

Dala nam je ekskluzivni ogled svoje mestne hiše, ki se razprostira s proustijskim nizom pozlačenega pohištva, teksturiranimi tkaninami in okusnimi vonjavami. Vidiš zdaj.

VEČ:
• doma z Kelly Wearstler
• Stars show off their Closets
• Nicole Kidman v marcu V stilu: “Jaz sem zelo država v srcu”

[instyle_context_cmad url = “http: //img2.timeinc.net/instyle/images/2014/WRN/021314-march-issue-digit …”]