Lak i disse Spooky Halloween-inspireret Manikurer

Halloween Manicures
Høflighed

Marianne Mychaskiw

16. oktober 2014 @ 12:47 pm

Sure, we may be excited at Halloween a Lille tidligt i år, men kun fordi vi får brug for rigelig tid til at udøve vores ghoulish neglelak! Ingenting toppe af det perfekte kostume, ligesom en festlig sætspik, og hvis din smag springer mere mod det søde end det skrækkelige, er en såmønster inspireret design lige så nemt at styre som det er på øjet.

Begynd med at lagre med en orange bundfarve, som MAC’s Morange ($ 12; maccosmetics.com), og lad det tørre helt, inden du går videre. Derefter skal du placere et stribebånd i midten af ​​neglen og køre en hvid neglefarve over det øverste afsnit — vi brugte Deborah Lippmanns Amazing Grace ($ 18; deborahlippmann.com). For at afslutte skal du bruge en gul nuance som Butter London’s frække koteletter ($ 15; butterlondon.com) på den eksponerede bunddel af neglen. When both areas are dried, remove the tape and sweep on a layer of topcoat.

RELATEREDE: 10 Fall Nail Lacquer Trends Vi elsker

Udover candy corn mani malede vi yderligere til Halloween designs, der kan give selv den mest ghoulish ensemble et glamourøst touch og er nem nok til, at negle art novices bliver perfekte. Click through our gallery for step-by-step instructions for each look now!

FOTO: 3 Spooky Halloween-inspireret manikurer