Korporativna oblačila na delovnem mestu? Evo, kako lahko še vedno izgledaš elegantno

podjetje-odeja
Nick Heavican

InStyle osebje

13. oktober 2013 @ 8:41

Če delate na področju financ, prava in vlade, verjamete, da ste si prizadevali prenesti avtoriteto in zaupanje, zato ne želite, da bi vaša obleka razkrila preveč kože ali postala središče pozornosti. Medtem ko je prilagajanje morda standardno vprašanje za vaše podjetje, to ne pomeni, da morate pri izbiri dnevnega ansambla biti rigidni. Konec koncev, kot pravi Sharyn Soleimani, osebni nakupovalec za Barney New York, poudarja: “Pred leti podjetniki niso dovolili, da bi nosili hlače.”

V večini pisarn so popustili pravila, ki vključujejo ne samo hlače, temveč tudi svilnate bluze, pletene vrhove in jakne, ki jih je mogoče seznanjati s krilkami ali obleki svinčnika. “Ne skrbi, če se pri vaši službi odvračajo svetle odtenke,” pravi oblikovalka Rebecca Minkoff. “Še vedno se lahko izrazite s sprejemanjem fantastičnih nevtralnih odtisov in barvnih poudarki.”

Tukaj je, kako se izogniti Outfit Ennui

Tudi v najbolj konzervativnih pisarnah obstajajo načini za oživitev videza. Uporabite te dos in don’ts, da določite meje.

DO Eksperimentirajte s pripomočki, kot so šali in pokvarjeni nakit. Lubov Azria, glavni ustvarjalni uradnik skupine BCBG Max Azria, je oboževalec pasov. “Jaz sem zdaj obsedena z belimi pasovi,” pravi. “Izgledajo elegantno nad sivo, črno ali modro shift obleko.”

NE Nosite divje odtise, neonske barve ali noro nogavice – to ni kraj, kjer se lahko zabavate z ribiškimi čevlji! Sestavite jih v dvorano s temi elegantnimi, prilagojenimi deli v podcenjenih odtenkih.

VEČ:
• Poiščite svojo Perfect Pencil krilo
• Stylist Katy Perry o tem, kako narediti svoje delovne obleke Pop
• Kako izgledati elegantno in elegantno v prešastem trendu