4 Dvojni dotok vrednih jedi iz hrane, ki se pojavljajo v New Yorku v Smorgasburgu

Smorgasburg, tedenski festival hrane z lokacijami v parku Prospect in Williamsburgu, Brooklyn, je ena največjih gastronomskih znamenitosti v New Yorku, ki ima več kot 100 lokalnih in regionalnih prodajalcev in vsako leto izdela več kot 10.000 obiskovalcev. Smorgasburg, ki so ga leta 2011 ustanovili ljudje za popularnim trgom Brooklyn Flea, je postal zagonska ploščica za peščico prigotovljenih instagramov, kot je razvijalec Ramen Burger. Zato ni presenetljivo, da samo dve tedni v sezoni 2016 ponujajo nove ponudbe Smorgasburga že na internetu. Zadeva v točki: Raindrop Cake, želatinasta kreacija, ki je pomenila, da oponaša ogromno – uganili ste, da je padec dežja.

Ampak obstajajo dodatki za letošnje poslovanje dobaviteljev, ki ne smejo biti neopaženi. “Vsako leto najnovejši člani zvišujejo raven profesionalnosti,” pravi Eric Demby, soustanovitelj Smorgasburga. “Ljudje uporabljajo vsak dan … Intervjujemo jih s stezami s plavuticami v morskem dnu, sprašujemo o svojih izkušnjah, kako delajo, kar počnejo,” pojasnjuje. In čeprav se ekipa poskuša izogniti vsakemu prodajalcu, se bodo končno “odločili na podlagi tega, koga ljubimva”, pravi Demby, ki je sezono povečal azijske kuhinje. Spodaj je peščica novih priljubljenih Dembyjevih in Instagramov.

POVEZANE: Spoznajte Lauro Millerja, veselo veganskega kuharja na Tastemadi

Deževna torta

Smorgasburg - 4 - Raindrop Cake
Tim Irska

Zgoraj omenjena “torta” – kombinacija naravne izvirske vode in agarja (veganski nadomestek za želatino) je služila s temnim, sladkim sirupom in praženim sojinim moko – je sanjal Darren Wong, ki ga je navdihnila podobna sladica, ki jo je odkril v Japonska. Igrišče se že sama po sebi imenuje v N.Y.C. in naprej.

Kimchi Kooks

Smorgasburg - 3
Ljubezen Kimchi Kooksa

“Tako so sladki”, pravi Demby o dvojniku mame in sina, ki je na letošnjem trgu poskrbel za majhne serije kimchi. Kate Kook uporablja recepte, ki segajo od pirinčeve pirinčeve pirinčeve dedke v Koreji, da naredijo slastne kimchi, kimchi mung bean palačinke in kimchi cmoke.

POVEZANE: 3 preprosti načini za čiščenje izdelkov, prijaznih do okolja

Wowfulls

Smorgasburg - 1 - Matcha Green Tea drizzle!
wowfulls / Instagram

Trije Brooklynci, ki so za Wowfullsom, služijo v eni od svojih najljubših otroških prijetij: vinorodne vaflje iz Hong Konga (znane pod imenom Gai Dàn Jai) iz 1950-ih, napolnjene s sladoledom in različnimi zabavnimi prelivi. Poskusite Matcha in beli čokoladni čip, ki se poškropi z žvečljivimi ugrabitvami mochi in zelenimi čajnimi palicami.

Yakitori Tatsu

Smorgasburg - 2 - Kabobs on grill
Prispevek YAKITORI TATSU

Da, njegovi mesni nabiralniki so okusni (japonska beseda “yakitori” pomeni “piščanec na žaru”), vendar Yakitori Tatsu prodaja tudi yakitori fondue, in če še nikoli nisi poskušal potopiti kobino goveje meso v vroči sir, je zdaj vaša priložnost.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

69 − = 61

map