4 Nasveti za nakup Palm Springs največji razkošje kot Pro

Vsi potrebujemo odmor od vročine na neki točki ob obisku v puščavskem mestu Palm Springs, Kalifornija, zato zakaj ne bi prišli do nakupovanja? Izkazalo se je, da je največja zbirka luksuznih prodajaln v Kaliforniji kratka vožnja: Desert Hills Premium Outlets. Množično nakupovalno destinacijo leži le 20 minut severozahodno od Palm Springs, zaradi česar je enostaven peš postanek pri vožnji v ali iz Los Angelesa. Potovanje iz mesta? Nič znoja. Pojdite v svoj avto za najem in ga boste takoj opazili na avtobusni postaji 10 ob nedotaknjenem sadovnem sadovju Hadley, kjer je vedno na voljo črte za date vibracije (dolina Coachella Valley).

POVEZANE: glej V stiluPalm Springsov vodnik

S 180 prodajnimi mesti v kompleksu Desert Hills – od Jimmy Choo-a do Prade do Saint Laurenta-to je zahtevna postanek za vse serijske kupce. Pred obiskom preverite zaloge trgovcev na drobno in pripravite načrt igre. Poleg kartiranja svojih priljubljenih, upoštevajte tudi prodajalne, ki so izključno v tem centru: Alexander McQueen, Belstaff, Sandro, Maje in Gucci Kids. Nihče drugje jih ne najdete! Bojim se, da boš zamudil kupčijo? Ne boste s štirimi nasveti spodaj.

LIFE + HOME: Palm Springs City Guide: Desert Hills Outlets
(C) 2010 Larry A. Falke

Najem strokovnjaka

Od te sezone bodo v Desert Hills na voljo osebni nakupovalci, ki imajo inteligentne informacije o pravkar prispelih izdelkih in neumnih posegih. Rezervirajte sestanek tako, da pokličete 760-449-4697. Prva dva ure s svojim osebnim nakupovalcem sta brezplačna.

Izogibajte se hitenja 

Načrtujte svoj obisk za en delovni dan po 4-ih P.M., ko je vreme hladilnika in množice izginile. Še vedno boste imeli peturno polno uro zdravljenja na drobno, preden center zapelje na 9 P.M.

Ne bojte se škode 

Najdete največje popuste za predmete z napakami. Mnoge luknje in madeže se lahko določijo, tako da se zrkleče bori in popravijo v DIY-styleu.

POVEZANE: 5 najboljših krajev v Palm Springsih za nakupovanje za dekoracijo vintage

Vedite, kam naj parkirate 

Obstajata dve glavni grozdi centra, ki jih morate obiskati. Prvič, vstopite skozi parkirno garažo v vzhodni vasi, kjer najdete luksuzno blagovno znamko, ki jo označujejo Dolce & Gabbana, Rag & Bone in Valentino. Potem pojdite proti West Village, v katerem so hiše namenjene prodajnim mestom, kot sta Neiman Marcus Last Call in Saks Fifth Avenue 5. mesto.

48400 Seminole dr., Cabazon; 951-849-6641