5 Odlično eno-služijo vina in koktajlov za vašo naslednjo zabavo na prostem

Mnoge počitniške vikend dejavnosti in posebne priložnosti pozivajo k jedilnici alfresco, in verjetno je, da ne želite, da vleče okoli steklenice za vino in očala (da ne omenjam spomina na odpiranje vina). Vnesite to čudovito rešitev: pijače z eno pijačo, ki bodo prinesli vse vaše dolge vikende in praznična srečanja, ki so resnično čudovita (pozabite tiste žalostne sorte starih). Pomaknite se navzdol za naše najboljše izbire – BYOB še nikoli ni bil lažji. 

Prenosni Cocktails
Vljudnost

Grozdni sokovnik? Bandit Pinot Grigio je osvežil z notami citrusov in hrušk in je služil v okolju prijaznem kartonu. (Bandit Pinot Grigio, 9 dolarjev za 1 liter; banditwines.com)

Prenosni Cocktails
Vljudnost

Ta prenosni stresalnik prihaja z vsemi potrebnimi sestavinami, zgrajenimi v brezkotni koktajli. (Cocktail Rx Mojito Shaker, 35 $ za 6; cocktailrx.com)

Prenosni Cocktails
Vljudnost

Ta vina, pripravljena za potovanje, imajo za vsakogar nekaj. (Underwood Wine in Can, 24 $ za 4; unionwinecompany.com)

Prenosni Cocktails
Vljudnost

POVEZANE: Angelina Jolie in Brad Pitt Sedaj naredite št. 1 vino v državi

Jedilni kozarci z vinom Zipz segajo v elegantno plastiko, kot nalašč za plažo ali piknik. (Zipz Variety Pack, 40 USD za 12; zipzwine.com)

Prenosni Cocktails
Vljudnost

Dajte jutru dodaten udarec s temi kozarci iz ledenih kozarcev. (Kahlua Cimet Spice Iced Coffee, 4 $ za 4, crownwineandspirits.com)

POVEZANE: Ali ste pravilno pili kavo??