9 Restavracije s posebnimi meniji za vašega psa (da, vaš pes)

Ko je vreme lepo, ni nič hujšega, kot doma, medtem ko gremo uživati ​​obrok, kavo ali pijačo v vaši najljubši restavraciji. Če ste kot jaz, boste poskusili svoje absolutno najboljše, da bi našli način, da bi vaš mladiček povsod, kjer ste, restavracije.

Čeprav obstajajo številne restavracije, ki omogočajo, da se lahko kune družijo na zunanjih sedežih, obstaja le nekaj izbranih, ki posebej (in dobesedno) poskrbijo za vašega mladička. Če boste dobili lepo, posebej kuhan obrok samo za vas, zakaj vašega mladička ne bi smeli enako zdraviti?

VIDEO: Stroški sprejemanja vašega krznarja

 

Te restavracije imajo pawezome psa specifične menije, tako da vaš psi lahko kosilo z vami. To je neverjetno lajanje.

1. Posana restavracija v Asheville, Severna Karolina

Večerajte z nami v torek, 7. marca, za 13. letno Dine, ki bo prijazna, prihodek pa bo šel na @ashevillehumane !

Objava, ki jo posredujeta PosanaRestaurant (@posanarestaurant)

Asheville, Severna Karolina je razvila sloves kot “pes mesto”. Zaradi tega je priljubljena restavracija Posana razvila meni, ki je bil posebej namenjen vašemu štirinožnemu prijatelju! Restavracija je vedno dovolila pooches, da bi se oblekli na teraso, zdaj pa bodo postregli z jedilnico za pizzu na žaru z žitaricami, Brasstown Doggie Beefloaf in s sladoledom s slanino sojino kužko. 

2. Shake Shack (več lokacij)

Šape za vse mladiče! Pokažite svojemu štirinožnemu prijatelju nekaj ljubezni na #nationalpuppyday z Pooch-ini. �� #shakeshack #dogsofshack

Objava, ki jo je SHAKE SHACK (@shakeshack) delila

Naš najljubši N.Y.C. restavracija burgerja se je začela kot voziček za vročo pijačo sredi Madison Square Parka, kar pomeni, da so vedno imeli TON s štirinožnimi strankami. Sedaj imajo kanoni svoj posebej razvit meni na Shake Shack, vključno s slavnijo Pooch-ini in Bag O ‘Bones.

3. Lazy Dog Cafe (več lokacij)

Morda je čas v času šolanja, vendar še vedno uživamo v poletnih psih! ������❤️

Post je delil Lazy Dog Restaurant & Bar (@lazydogrestaurants) na

Lazy Dog Restaurant je super veriga na zahodni obali, ki je točno tako kot se sliši – restavracija in bar, ki je povsem psa. Psi so povabljeni, da jedo s svojo družino na lepo sedežno dvorišče restavracije. Vsak mladiček dobi svojo lastno posodo z vodo in lahko naroči iz posebnega menija z možnostmi, kot so narezani hamburger patty in rjavi riž.

4. Umetnost in duša v Washingtonu, D.C..

Vse na vlaku za gravure! ��: @somethingsosam

Objava, ki jo delijo umetniki in duša (@artandsouldc)

Art & Soul je restavracija v prestolnici naše države, s čudovito jedilnico in fresco ter južno gostoljubnostjo ne le za svoje človeške pokrovitelje, ampak tudi za kanine! Njihov pooch patio meni ima nekaj za vsakega psa, s kreativno imenovanimi jedmi, kot so Hungry Dawg in Peanut-Banana Pupsicles.

5. Moss Beach Distillery na plaži Moss, Kalifornija

Moss Beach Distillery psi meni. Naročil sem 2 hamburgerja za Moon. #dogmenu #finedinning #doglovers #dogsofinstagram #mossbeachdistillery #bluelady #dinner #wedothingstogether #furbaby #dogmom #dogparents #dogfriendly #restaurant

Objava, ki jo je delil Juvy Sy (@juventasthecupbearer)

Moss Beach Distillery je romantična obalna restavracija na plaži Moss v Kaliforniji, kjer lahko sedite zunaj in uživate v čudovitem pogledu na ocean. Ne samo, da so psi dovoljeni, da uživajo v dvorišču z vami, medtem ko sedijo ob ognju in gledajo sončni zahod, imajo tudi poseben meni s predmeti, kot so mini burger patties in “dober pes krilo zrezek.”

6. Tin Shed Garden Cafe v Portland, Oregon

Sobotni brunch v #portlandu je lahko ruff, vendar ne zame! #dogsinnermonologue

Post delijo tinshedgardencafe (@ tinshedgardencafe) on

Portland je od nekdaj znan kot zelo prijazno mesto, zato se ne preseneča, da lahko s seboj dejansko privoščite kosilo v tej restavraciji! Vsako torek zvečer v Cafe Tin Shed Garden je Doggie Love Night in za vsako redno ceno “človeški” predmet, ki ga kupite, lahko dobite eno doggie predmet brezplačno! To vključuje piščanca, pomešano z rižem ali sladkim krompirjem, ali pikantno sladico (ki jo ljudje lahko tudi privoščijo)!

7. Bangerjeva klobasa in pivski vrt v Austinu v Teksasu

Izgleda, da ima ta pes primer ponedeljka … MEGA MUTT MONDAY’s !!!! Pridi za naš mesečni posebni dogodek s poljubom za poljubljanje in ljubezen glasbe The Merles. Svečanosti se bodo začeli ob 18h in nekateri prihodki bodo pritekali v korist Heart of Texas Lab Rescue. Fotografija: @deenewlon

Objava, ki jo delijo bangersaustin (@ bangersaustin)

Bangerova klobasa in pivski vrt v Austinu, v Teksasu, sta vsak dan blagodejen z dogovorom Mega-Mutt Mondays, kjer so na voljo zavetišča za pse in prodajalci ter posebna klobasa v meniju, ki je namenjena samo vašemu štirinožnemu prijatelju. Bonus: Pravzaprav imajo park z off-povodcem znotraj svoj pivski vrt. Beyond cool.

8. Café Marina Nauti Dawg v Lighthouse Pointu, Florida

Prišli smo vse od Gruzije in ne moremo zapustiti brez preverjanja NAUTI dawg ������ #nautidawg #southflorida #fortlauderdale #deerfieldbeach #pompanobeach #bocaraton #lhpmarina #lighthousepoint #lifeisruff #lunch #dogsofig #petfriendly #petfriendlyrestaurants #ilovedogs # psi

Post je delil Nauti Dawg Marina Cafe (@nautidawg) on

Moto Nauti Dawg Marina Cafe je: “Veliki ljudje. Veliki časi, veliki časi.” Ta kavarna na vodi v državi Sunshine ima obsežen seznam možnosti v meniju “Yappy Hour”, vključno z mahi, krompirjevimi jajci in piščančjimi prsmi.

9. Chateau le Woof v Astorii, New York

Danes sem odšla v mojo najljubšo psa prijazno kavarno v Astorii! Preveri … Veliko zdravljenje in mama pravi, da je kava precej dobra. Ciao! �� @chateaulewoof #dogsofastoria #dogstagram #dogs #pom #pomeranian #astoria #pomstagram #dogsofnyc

Objava, ki jo je delil Sammy Pom (@miss_sammy_pom)

Medtem ko je Chateau le Woof bolj kot kavarna in hišni trg kot dejanska restavracija, smo morali imeti to lokalno in neverjetno vročo točko. To je precej vse na enem mestu za vse potrebe po kofeinu in hišnih potrebah, pri čemer je polovica trgovine kava bar, druga pa na trgu s super hrano za hišne ljubljenčke in dobrote. Medtem ko lastnik Natassa Contini pripravi kapucino, ki je umrla, kliže stran o najboljši hrani za vašega mladička. Ves čas lahko Fido uživa v prigrizku. Vsi zmagujejo!