Breaking Down Poke Bowl: Kaj je in kako ga naredite?

Kaj je živahno, okusno in trendovsko? Poke skodelice, drugače znane kot riž sklede polna super sveže ribe in barvita prelivi, ki prevzame vašo hrano Instagram. Čeprav so v zadnjem času pridobili kopno in socialne medije, so skodelice že nekaj časa.

“Poke skodelice so začele nastajati okoli sedemdesetih let, ko so havajski ribiči uporabili preprost recept, da bi ustvarili odlične prigrizke”, pravi Jack Liang, partner na PokéSpotu v N.Y.C.

Njihova nedavna priljubljenost je zasidrana v njihovi neverjetni vsestranskosti, pravi Liang. “Poke skodelice lahko funkcijo zdrave možnosti, kot so bučke rezanci ali popustljive tiste, kot so začinjeni Mayo,” pravi. “To je remiksirana suši izkušnja, ki vzame vse suši sestavine in jih vrže v eno okusno skledo.”

In to je neverjetno enostavno narediti. Po mnenju Lianga je na svoji osnovni ravni skodelica sestavljena iz baze, običajno riža, kubiranega surovega lososa iz suši ali tune, in azijskih prelivov, kot so soja in morske alge. Medtem ko so surovi lososi ali tuna standardni beljakovini, ne bojite se, lahko podkupite druge možnosti, kot so kuhan piščanec, rakovica ali tofu, če se ne počutite ribe ali so veganske.

POVEZANE: Veganske ribe Tacos so slastne in imamo recept za dokazovanje

Lepota skodelic je, da lahko, tako kot vaša najljubša sesekljana solata, resnično tako preprosto ali pustolovski, kot želite. Na primer, PokeSpot ponuja posebno iz snežnega raka, lososa, zelene čebule, solate morskih alg, furikake, pražene morske alge in restavracije s posebno omako. Poke sklede ne poznajo meja.

Edina stvar, ki jo morate upoštevati pri izdelavi: “Uporabite sveže sestavine, ko se ukvarjate s surovi ribami,” pravi Liang. “To je vedno najpomembnejša stvar, ki si jo je treba zapomniti.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 38 = 39

map