Feeling Bougie? To N.Y.C. Restavracija Zdaj ima kaviar storitev

Kaviar je pridobljen okus in zagotovo ni za vsakogar. Ali jo ljubiš ali pa sovražiš, kajne? Če rečemo, da ste sami poznavalec tega vrhunskega opremljanja in so lokalni v New Yorku, imamo odlične novice za vas. Luksuzni jedilnici Le District, L’Appart (ki ima zvezdo Michelin, BTW), zdaj ponuja kaviarsko storitev. To je v bistvu kakšne fine jedilnice sanje.

Kaviar Service EMBED 2
Ljubezen L’Apparta

POVEZANE: Koktejl Vsakdo v Hamptonsu bo to poletje

L’Appart, ki je dobesedno prevedel v “stanovanje”, vzame vzdušje kuharskega pied à terreja za intimno in udobno nastavitev. Pomislite: najbolj klasična večerja, na katero boš šel kdaj. Restavracija je znana po rotacijskem sezonskem meniju, ki deluje izven trga, in jedi so čudovite, saj so okusne. Niso dobili zvezdo Michelin za nič.

VIDEO: Double-Tap Vredno Instagrams od Celeb Foodies

Gostje lahko zdaj zaprosijo za kaviar in vino, medtem ko s pogledom na reko Hudson na osupljivi terasi L’Appart. V restavraciji bo služil Sturia Caviar, ki je vodilna blagovna znamka vrhunskega francoskega proizvajalca kaviarja Sturgeon. Na voljo so tri vintage, Primeur, Prestige in Oscietra, ki jih lahko uživate kot prigrizek pred večerjo ali seznanjeni z drugimi jedmi.

Kaviar Service EMBED 1
Ljubezen L’Apparta

L’Appart se nahaja na ulici Liberty 225, N.Y.C. in je od ponedeljka do sobote od 5.30 do 9.30.